Mi/ki az amit nagyon szeretnél, de most valamiért nem lehet a tiéd?
mit? azt hogy éljen valahol közelebb hozzám, ne pedig olyan nagyon távoli országban, mint ahol most él.
kit? hát csak Őt. mondjuk azt hogy mégegyszer, csak egyetlen egyszer megint érdeklődjön irántam és akkor már nem leszek olyan ostoba hogy visszautasítsam mint ahogy először tettem. =(
Nekem a nagy O meg van.
Egy hazacskat viszont elfogadnek szivesen! :)
-szemműtét
-alapfokú angol nyelvvizsga
-érettségi
egy fiút akinél semmi esélyem, de télleg:(
illetve kinéztem egy ruhát, csak nincs a méretembe és a boltban azt mondták, hogy nem is nagyon lesz. :( szóval nem lesz marilyn monroes rucim..^^"
mit:
- a néptánctudásom,imádtam néptáncolni,de megváltozott a próba fél óra lett volna amíg leérek+fél óra amíg haza érek és még 1,2óra próba,fellépések előtt 2óra.Ez nem ment nekem suli mellett,így inkább abbahagytam.Azóta visszasírom,és azt gondolom,hogy életem egyik nagyon nagy hibája volt abbahagyni,de most már nem tehetek semmit.Így már csak unokatesómat nézem mikor fellépnek a néptánccal:P:S
- a ballagást,már csak 13nap;) Alig várom:P
- a nyári szünetet,hogy végre azt csináljak amit akarok:D
Kit:egy magas,vékony,sportos,barna hajú,barna szemű,laza,vagány srácot,akivel mostanában álmodom.A baj csak az,hogy életem 1.és egyetlen szerelme pedig így nézett ki:magas,vékony,szeplős,barna hajú,barna szemű,rocker.Tehát nagyon hasonlít a két alak egymásra.
Félek,nehogy megint beleszeressek,pedig olyan nehéz volt elfelejteni,s minden nap látom szinte suliba.Kezdtem örülni,hogy más suli más srácok,erre ő is odajön csak más szakra.:S Nagy hiba lenne megint belezúgni,azok után ahogy velem bánt.:S
Bocsi,hogy kisírtam minden bánatomat!:$ (jólesett,végre megint leírni,meg is könnyeztem)
14/L
Fúha..nagy Ő megvan.
Szeretnék sok mindent..szemműtét nekem is jöhetne, egy saját ház, autó, új teló, mert szétment a szalagkábel, és vagy 6 kutya :)
De sajnos csóróság van..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!