Mi a hobbid és mióta ( hány éves vagy? )? ( csak kíváncsiság. Minifelmérés) )
mennyire szenvedély a hobbid?
én nagyon szeretek magam készíteni pl. pulcsit, terítőt, apró ajándékot, láncot, gyöngyöt fűzök, kötök horgolok, hímzek, csak varrni nem tudok( fogok tanulni) és ez megy 13 éves korom óta, most 38 vagyok, sajnos 3 gyerek mellett kevés az idő.
apukám megszállott galambász 40 éve
anyu szintén kézimunkázik és hobbikertész 40 éve
Az én hobbim az öregedés.
Legszívesebben minden percemet a lőtéren tölteném, de feszélyez a szemüvegem. Nem baj, új hobbim van, pénzt gyűjtök, hogy megcsináltassam.
18/f
Szia!
A hobbim, internetezés, biciklizés és szeretek a barátaimmal lenni.
F/10
Épp ma lettem kész egy kis hímzett képpel+ szöveggel páromnak, kisebb koromban imádtam terítőket hímezni.
A kedvenc hobbim a diabolo (5éve) és a dalszövegfordítás (2 éve)
Én 20 éves fiú vagyok, és imádok mindent ami alkotó jellegü, vagy természettel kapcs. Sok dologba belekezdek, aztán van ami megmarad, van amit megunok.
régebben sokat üztem a modellezést, de mivel pénztárcám nem engedte a terepasztalt, satöbbit ezért egyedibb dolgokat kezdtem el csinálni, pl mészkö zuzalékbol meg malterből parányi köházakat, városokat épitettem. Akkor miniatür tájat -élő terepasztalt- is csináltam pici növényekből, mohából köből, utakkal házzal stb. Heheh, odáig jutottam, h Mesterien tudok bánni a kövel+betonnal. A másik kedvenc időtöltésem a kertészkedés. Zenét is hallgatok
-számitógépen 3D-ben modellezek,(házakat tájakat detto!)
na meg játszok játékokat. :) Szeretek mozogni, alkalmanként uszok vagy kondizok. A jövőben pedig szeretnék megtanulni lovagolni! :) imádom a pacikat.
bár még kicsit félek tölük.
Hát naggyából ennyi. ^^
14 vagyok
motorozok, a génekben van. réges-régóta (nagyon-nagyon piciként kezdtem! :D)
fotózok, kb fél éve komolyabban, most rendeltettem meg az első digitális slr gépemet ;)
gépezek, ez napi 3-4 órát min. igénybe vesz :D
koncertekre és kertipartikra járok. ha ez hobbinak mondható :D nyáron átlag 2,7 buli hetente... :D nem volt rossz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!