Mi a hobbid és mióta ( hány éves vagy? )? ( csak kíváncsiság. Minifelmérés) )
mennyire szenvedély a hobbid?
én nagyon szeretek magam készíteni pl. pulcsit, terítőt, apró ajándékot, láncot, gyöngyöt fűzök, kötök horgolok, hímzek, csak varrni nem tudok( fogok tanulni) és ez megy 13 éves korom óta, most 38 vagyok, sajnos 3 gyerek mellett kevés az idő.
apukám megszállott galambász 40 éve
anyu szintén kézimunkázik és hobbikertész 40 éve
16 vagyok
2 éve táncolok
mindig barkácsolok valamit
rajzolok
festek
fotózok
énekelek 9 éve
Szia!
29 éves kismama vagyok és a kedvenc hobbim azon kívül,hogy itt lebzselek az oldalon,a fényképezés.
Felhőket nagyon szeretek fényképezni,már jó kis gyűjteményem van.:)
szia!
én 33 vagyok, 1 gyerekkel. régebben gyöngyöt fűztem, nagyon szerettem. pár éve kezdtem horgolni, még a gyerek születése előtt, de nem vagyok "profi". :) a legújabb hobbim, amit pár hónapja kezdtem, a dekupázsolás.
ja, és örök kedvencem a kertészkedés.
Sok barkácsolás(mindenféle..a festéstől a nemezelésen át az egyszerű tojástartóból készített cuccokig minden)(régótaminimum 5 éve)szőni tudok márcsak horgolni és kötni szeretnék tudni:)
13 éves lány
klassz.... én sajna nem is merek közel menni egy lóhoz
írjatok még... ám elmegek aludni és elutazunk pár napra , de jövök.... kíváncsian kinek mi a kedvence
a pontozóknak üzenem, mindenkinek hasznos értékelést kéretik adni :-)))
Minden új dolog felfedezése,mivel talán nem tudnál olyat mondani,ami nem érdekelne.Csakhát vannak anyagi és fizikai korlátozások,sajnos.
De mióta megszülettem,a legnagyobb hobbim az állatok,békák,óriási csigák,kóbor állatok megetetése,becsempészése szüleimhez,és a barkácsolgatás,fáramászás,fára bunker készítés volt,pl.lifttel.Ez a korszakom 2,5éves koromtól kisiskoláskorig tartott,persze ezt a nagyobb gyermekkori barátaimmal űztük,mindennap új bunker!
5éves koromtól megtanultam a nagyobb testvérem tanulgatása közben írni,olvasni,első osztályban nagyon nem kötött le emiatt az iskola,alig figyeltem,nem is érdekelt,de a tanárokat sem zavarta,mert "okos voltam".
Iskoláskoromtól kezdve imádtam rajzolni,tanulni,olvasni,zenét hallgatni,komponálni,énekelni,sportolni-ez olyan 6-tól 24éves koromig tartott.
24éves koromban a bizonyítás volt mindenáron a legfontosabb,hogy mindig,mindenkinek megfeleljek.Hobbiszinten űztem,hogy mindenki barátságát megnyerjem(külföldre kerültem).
Most a hobbim a nyelvtanulás,és maradtak az állatok,a rajzolás,versírás,faragás,kertészkedés,és a megvalósítatlanok,pl.a vadvízi evezés,sziklamászás,sárkányrepülő,ha az anyagiak engedték volna,már rég űzném mindegyiket.
32éves nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!