Melyik a legjobb "ócska" vicc?
én semmi viccen nem tudok valahogy röhögni:D:D
a favicceken is csak elmosolyodok:D
Én inkább azon röhögök,hogy barátnőmmel nem birunk értelmesen beszélni,kimondani egy szót:D
Nyuszika répát kapál a liftaknában. Arra megy a medve. Megkérdezi: Nyuszika ma karácsony van? Erre a nyuszi: Nem tudom biciklivel jöttem
Semmi értelme, még röhögök rajta xD
faviccek, de ezek is ócskák és néha még jókat is nevetek rajta =)
-Mi a legújabb favicc?
-??
-Most faragják
-Milyen faviccet tudsz?
-??
-Reccs
xD
Egy pár szeretkezés közben:
Lány: Drágám, mond, hogy van bennem valami szép!
Fiú: Persze, hogy van... De ha kihúzom már nem lesz.
Nyuszika sétál az erdõben. Egyszer csak fejére esik egy piros bicikli. Felnéz, nem lát semmit, megy tovább. 2 perc múlva megint fejére esik egy piros bicikli. Felnéz, nem lát semmit, megy tovább. Kis idõ múlva megint fejére esik egy bicikli. Felnéz, látja, hogy az egyik fán ott ül a bagoly.
- Bagoly, te voltál az?
- Igen!
Ezen mindig annyit nevetek xD
Nyuszika sétál az erdő szélén, egyszercsak leesik...
Eltévedt utazó megy a sivatagban, már majdnem éhenhal amikor szomjanhal.
Nyuszika és a farkas sétáltak, a nyuszika egy tisztáshoz ért, a farkas meg a villanyszereléshez...
Stirlitz belépett Müller dolgozószobájába, és meglátta a padlón holtan heverő Müllert.
- Megmérgezte magát - gondolta Stirlitz, miközben kezével végigsimította a Müller hátából kiálló balta nyelét...
A német szerveknél faji tisztasági intelligenciatesztet dolgoznak ki.
Bizottság: Mondjon egy kétjegyű számot!
Első jelölt: 67.
Bizottság: Na és miért pont 67? Miért nem 76?
Első jelölt: Nem! 67!
Bizottság feljegyzi: "erős, árja jellem".
Jön a második jelölt.
Második jelölt: 53.
Bizottság: Na és miért pont 53? Miért nem 35?
Második jelölt: Hát, lehetne éppen 35 is.
Bizottság feljegyzi: "árjához közeli jellem".
Jön a harmadik jelölt, Stirlitz.
Stirlitz: 44.
Bizottság: Na és miért pont 44? Miért nem... Na, Stirlitz, elég volt ezekből a hülye zsidó trükkökből!
Stirlitz épp sétálgat Katheval, mikor lövés dörren, és Kathe mellett egy ember a szívéhez kap, összeesik, és vér önti el körülötte az utcát. Stirlitz az ösztöneire hallgatva azonnal gyanút fog.
Megy a kígyó az erdőbe, nekimegy egy fának:
-A fa.....sz
-Miért nem tudják lefényképezni a hóhért?
?
-Mert mindig más fejet vág.
Kicsit morbid,és tök hülyeség,de nekem tetszik:D
két tükörtojás sül a serpenyőben. Megszólal az egyik:
- hú itt aztán nagyon meleg van! - mire a másik:
- SEGÍTSÉG, EGY BESZÉLŐ TÜKÖRTOJÁS!!!
Csodagyerek születik. Éppen csak kibújik az édesanyjából, mikor megszólal:
- Megfürdetnének, kérem?
Megdöbbenik az egész szülőszoba, de teljesítik a kérését.
Ismét megszólal:
- Doktor úr, kérem. Átvenne?
a doktor meghatódva átveszi:
- Köszönöm, doktorúr, hogy segített édesanyámnak ezekben a nehéz órákban. Ez vonatkozik önre is, kedves szülésznő. De most, odaadnának édesanyámnak?
Odaadják.
- Köszönöm édesanyám, hogy az elmúlt 40 hétben óvtál, védtél, tápláltál és szerettél. Igyekezni fogok, hogy ezt a rengeteg szeretetet viszonozzam. Édesapám, itt van? Odaadnának neki?
Az elérzékenyült apuka átveszi.
- Itt vagyok fiam.
- Kérlek édesapám! Tart az arcod elé. - az apa eleget tesz a kérésnek. A fiúcska elkomorott, és ököllel nekiállta kopogtatni az apja homlokát, és így kiáltott:
- EZ NEKED JÓL ESIK?????
(úgy jó ezt a viccet elmesélni, hogy a hallgató homlokát az utolsó mondat minden szótagánál megkopogtatjuk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!