Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sperma egészséges?

Sperma egészséges?

Figyelt kérdés

Annyian írnak mindenfélét a spermáról, de nem tudom, hogy honnan szedik.

Írják, hogy egészséges, másoknak egészségtelen, Valaki szerint változik az íze, mások szerint nem, hizlal is fogyaszt is, stb.

Honnan szedi bárki is ezzel kapcsolatban az infóját? Tudtok olyat állítani, amit tudtok igazolni?

2012. jan. 28. 12:42
 1/1 anonim válasza:
en par honapja nyelem le a baratom spermajat, elegge valtozik az ize, neha nagyon sos ize van, neha edeskes ,es elegge faj a gyomrom utana tole,szerintem nekem nem vallik be,de amugy jobban no a hajam, s a melleim,a borom is mintha szebb lenne,de elmondom azt is ,hogy engem hizlal elegge nem is kicsit... amugy azert nyelem le,hogy jobban lenyugozzem a paromat, nagyon imadja ahogy mindent megteszek erte,es minden ferfinek ez kell ;) minnel oda adobb egy no,annal felejthetetlenebb ;) magambol indulok ki,bar ez mar kicsit elter a temabol,de ez is jo egy kapcsolat megerositesehez :) hiszen sok lany undorodik a spermatol,pedig eleg egeszsegesnek tartom,mert ezeket hallottam es olvastam a spermarol,sok sikert lanyok es minnel tobb spermat fiuk :))
2012. szept. 30. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!