Az altató hatásos lehet?
Az élet szar... Egy rakás szar. És mielőtt még valaki azt gondolná, hogy sajnáltatni akarom magam, vagy fel akarom magamra hívni a figyelmet, azzal közlöm, hogy nem, nem akarom felhívni magamra a figyelmet!
Csak egyszerűen gyenge vagyok... GYENGE b*szd meg!!
Egy marék altató segítene? Vagy esetleg egy robogó vonat?
Nem jó üzlet öngyilkosnak lenni. Nevezheted vallásos magyarázatnak (bár nem annak szánom), de az öngyilkosság nem old meg semmit. Folytatod tovább máshol, ugyanebben a lelkiállapotban.
Hallottam már pár, klinikai halálból visszatért öngyilkosjelölt élményeit. Hát ne akard megtudni...
Üdv!
Leftlegged Player :)
Sajnos ez a világ nem kedvez a gyengéknek, eltapossák, ahelyett, hogy segítenék őket.
Az előttem szólónak sajnos igaza van, ha van valamiféle túlvilág, akkor ott még rosszabb lesz a helyzeted.
Itt kell kiutat találnod. Ha a társadalom, vagy a kapitalista világ megöl, de leszarod, sokkal jobb pozícióba kerülsz a továbbiakra nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!