Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Borítottak már a fejedre...

Borítottak már a fejedre valamilyen kaját vagy italt?

Figyelt kérdés
Szándékosan vagy direkt? Miért? Kíváncsi vagyok a történetre. :)
2009. máj. 29. 16:16
1 2
 11/14 Avalanche ***** válasza:
95%
Nálunk iskolában pár napig öngyilkosság volt bemenni az osztályba, mert vagy hozzádvágtak egy krétát, esetleg rádöntöttek fél liter vizet (körzővel kilyukasztották a kupakokat, és hát na..) =D
2009. máj. 29. 21:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly nyáron fellépni voltam (tánc).

Ahogy siettem az öltöző felé szólni a többieknek, jött oldalról egy pasi, aki hát kicsit nem látta az utat egyenesnek, és a kezében lévő 3 liter sörből kaptam 1,5 litert. Természetesen a fellépőruhámra, mert miért is ne :DD

2009. máj. 29. 22:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem a szulinapi tortamat boritottak a fejemre a barataim.nem volt valami kellemes erzes,a hajam csupa tejszinhab lett,az arcomrol ne is beszeljunk.A tortat ugy ahogy volt,ki kellett dobni a kukaba.
2009. máj. 30. 11:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy házibuliban a haverom. A fal mellett ültem, ő meg talált még sört a hűtőben, odanyomta a homlokomhoz az üveget, és megkérdezte, hogy milyen. Mondtam neki, hogy jó volt, mert elég hideg, nekem meg melegem van. Ezt ő úgy értelmezte, hogy sört akarok a homlokomra, úgyhogy fogta az üveget és ráborította a fejemre az egészet. Kimentem a mosdóba, lemostam a fejem, aztán én is leöntöttem őt:D
2009. szept. 8. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!