Borítottak már a fejedre valamilyen kaját vagy italt?
Figyelt kérdés
Szándékosan vagy direkt? Miért? Kíváncsi vagyok a történetre. :)2009. máj. 29. 16:16
1/14 Avalanche válasza:
Strandon voltunk, ültem a szőnyegen, jött arra a haverom, valamiben sikerült megbotlania és kaptam a fejemre néhány dl kólát.. =D
2/14 anonim válasza:
Kb. fél éve hülyültünk az asztalnál(suli) és viccböl a bablevest a fejembe borították. Hát nekem nem volt annyira vicces, kaptunk is érte:S
Aztán egyszer elmentem egy gyanútlan ház mellett, amikor egy vödör vizet kiborítottak az ablakon..szerencsére nyár volt de na..:D
3/14 anonim válasza:
barátnöm teát öntött a fejemre, iskolában
utána é nis jól leöntöttem
4/14 anonim válasza:
Egyik haverom kicsi korában borította a saját fejére a tál tésztát xd.
5/14 anonim válasza:
Én nem de a lányom igen.Míg alsós volt évvégén mindig bográcsoltunk az osztállyal.Mindig paprikáskrumlit főztünk,amiből mindig landolt egy adag valamilyén.....
6/14 anonim válasza:
Még nem, de kiskoromban a nagymamám mindig azzal fenyegetett, hogy ha nem eszem meg a kaját, amit ki tett elém, akkor a fejemre borítja.
7/14 anonim válasza:
Egyszer a moziban a popcorn csata eldurvult és akkor kaptam a fejemre egy 2 literes popcorn tengert.
8/14 anonim válasza:
Vizet amint beköszönt a nyár első óta minden nap leöntenek vízzel persze én is őket mármint a b.nőimet. Amúgy véletlenül rengetegszer. És kajával tegnap mekiben:D Meg ropi csatáztunk.:D
9/14 anonim válasza:
Hát sok van :D Takarítónő burítja ki az ablakon a vizet, rá az alattunk lakóra :D Moziban vagyunk, barátnőm ráejt egy doboz popcort az elötte ülő fejére. :D
Egy srác lelökött a padról én meg nyakonburítottam narancslével. Mindenki csak erre emlékezett! :D
10/14 anonim válasza:
nyáron egy panel előtt "hangoskodtunk", persze nekünk nem volt feltűnő, de az egyik lakót úgy látszik nagyon idegesíthette, kaptunk a nyakunkba egy vödör vizet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!