Ilyen problémák lehetnek lelki eredetűek?
Ijesztően sokat alszok.9-10 fele lefekszek,6 fele felkelek,még is egész nap eszméletlenül kimerült vagyok,+nagyon felszínesen alszok,sokszor felébredek,viszont pillanatok alatt vissza is tudok aludni általában.
Majdnem minden nap alszok délután is,nem olyan ritka az sem,hogy 3 óráig kipurcanok.Szörnyű érzés,bűntudatom van állandóan,hogy ennyi időt elpazarlok alvásra.
Folyton folyvást szédülök,fáj a fejem,sokszor beszúr a szívem-vagy a mellem,nehéz eldönteni.Most is össze-vissza ver,mondjuk most beteg vagyok,nemsokára megyek orvoshoz.Lehet,hogy kialakulófélben lévő tüdőgyulladásom van,de ez nem magyarázná a hónapok óta tartó fejfájást és fáradtságérzetet.A mellkasom fáj ha levegőt veszek,a bordám alatt kattog valami,és fáj is.Szörnyen szédülök.
Tegnap este volt egy kisebb hallucinációm is. Álltam a tükör előtt,a szemem sarkából pedig láttam megjelenni valamiféle alakot,éreztem a teste melegét,ahogy hozzám simul,és a fülembe liheg.Ijesztő volt,de tudom,hogy nem igazi.
Ezek a problémák lehetnek lelki eredetűek is?Nem tudom elképzelni mi van velem... :S 14/L
Túl vagy terhelve.
A kilenc óra alvás normális.
Lehet emellett alacsony a vérnyomásod.
Kifáradtál. Szedhetnél multivitamint. És egyáltalán nem alszol sokat, mert a te korodban a 8 óra sokszor nem elég. Korábban kell lefeküdnöd, hogy kipihend magad teljesen. A hétvégét pedih kihasználhatod arra is, hogy jó nagyokat durmolsz.
Több gyümölcsöt, tejterméket kellene fogyasztanod, lehet, hogy emiatt vagy ennyire fáradékony, mert kiürültek a vitamin és ásványianyag tartalékaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!