Sétálnál meztelenül az utcán?
Figyelt kérdés
Már sokszor belegondoltam, hogy milyen lenne az utcán meztelenül sétálgazni, buszozni.
Én nagyon szívesen kipróbálnám?
És te?
Csak őszíntén!!
2009. máj. 28. 20:49
13/25 anonim válasza:
Nekem is voltak már mesztelenül sétálüs álmaim, de való életben sosem tennék ilyet.
15/25 anonim válasza:
Mivel közszeméremsértésért bevihetnek NEM! ...
16/25 anonim válasza:
Ha jól néznék ki akk Mért is ne?
17/25 anonim válasza:
A busz nem jó, fertőzést lehet kapni. Egyébként az lenne a természetes állapotunk.
18/25 anonim válasza:
Hát ha nem vinne el a rendőr én minden további nélkül, nem igen zavar ha más lát meztelenül.
19/25 anonim válasza:
Egyszer egy fogadás miatt egy buliból berugva, meztelenül, álló fasszal mentem haza. Szerencsére éjszaka volt, csak 1-2 ember ment az utcán. Aznap anyámék nem voltak otthon, de a hugom meg a barátnői még nem aludtak(15 évesek). Másnap meg telefonos felvételekkel megzsaroltak, hagynom kellett, hogy lekötözzenek és mindenhol legyantázzanak. Aztán meg mind sorban rátabostak a heréimre.
17/F
20/25 A kérdező kommentje:
Addig még el is hittem, hogy telefonos felvételekkel megzsaroltak, de a lekötözős, gyantázós és heretaposós része már eléggé kamunak tűnik...
2010. márc. 2. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!