Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az ügyfélszolgálatos munka...

Az ügyfélszolgálatos munka milyen?

Figyelt kérdés

Egy biztosítónál. Úgy értem, ez olyan munka, aminél teljesítmény után fizetnek? Vagy normális fizetés van, normális munkaidő, stb? Egyáltalában milyen munka ez?

Köszi a válaszokat.

2012. jan. 24. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Teljesítmény alapú szokott lenni, és iszonyú megterhelő, főleg, ha érzékeny típus vagy; elég sokszor elküldenek a "fenébe".

Forrás: nővérem csinálta.

2012. jan. 24. 19:18
 2/9 A kérdező kommentje:
most arra gondolsz, amikor be kell kopogtatni a lakásokba és biztosítást eladni? szerintem az ügyfélszolgálatos az nem ez, vagy mégis?
2012. jan. 24. 19:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem, a telefonosra, ahol mindenfélét ajánlgatsz az embereknek.
2012. jan. 24. 19:24
 4/9 anonim ***** válasza:
De az is elég megterhelő tud lenni lelkileg - már ha valaki érzékeny az ilyenekre.
2012. jan. 24. 19:24
 5/9 A kérdező kommentje:
ja értem. és akkor fix fizetés nincs is? vagy van olyan hely, ahol van? végül is akkor megadott ideig kell az irodában is ülni, amiért járnia kéne fizetésnek, nem?
2012. jan. 24. 19:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Igazából nem tudom. Mondjuk - szerintem - ha nem olyan munkára jelentkezel, ahol embereket próbálsz meg rábeszélni valami biztosításra telefonon keresztül, hanem sima ügyfélszolgálatos leszel, ahol meghallgatod a problémáikat észrevételeiket, stb (ha alapból ezt kérdezted, akkor bocsi az eddigiekért... :D), akkor szerintem munkaidő alapján fizetnek.

Mondjuk ez csak találgatás, úgyhogy nevrör májnd :D

2012. jan. 24. 19:43
 7/9 A kérdező kommentje:
pontosan én sem tudom, mert nem én jelentkeztem a munkára, csak aggódok hogy megkapja-e, meg hogy milyen lesz. :) köszi a választ, szerintem (remélem) ez sima ügyfélszolgálatos, bár sajnos én sem tudom a részleteket. majd csütörtökön eldől, akkor lesz az állásinterjúja.
2012. jan. 24. 19:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Sok sikert neki!
2012. jan. 24. 19:51
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi, a nevében is:)
2012. jan. 24. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!