Ügyfélszolgálatos munka? Helyes e hogy elkért az ember 8000 ft+áfa, ezért ad egy írott cd-t hogy tanuljam be a tananyagot öntanlás keretében?
ezt kaptam!
Személyesen keresett meg a házamban.Majd 2 hétre rá e-mailben elküldi a vizsgakérdéseket,ami olyan nehéz volt hogy a bankos barátom se tudta a helyes válaszokat.Felhiv hogy nagyon sajnálja de nem sikerült a vizsga. A munka egyébként otthoni adminisztráció lett volna napi 6órában fizetett volna 115000 ft-ot,szerződést is irtunk,amiben minden igy szerepelt.Csak a vizsga nem sikerült.a pénz meg persze elúszott.Ez is csalás?Mert akkor lépni fogok,ez már hihetetlen hogy mindenhol átverik az embereket.Ha annyi embert bepalizott és jo szakemberre lenne szüksége,akkor annyit rászánhatna hogy legalább elmagyarázott volna a tananyagból valamit.Mint egy tanfolyam,mert tényleg így ez nagyon jól hangzik.
"Köszönjük a jelentkezését
A telefonos ügyfélszolgálati munkára"
A linkről nekem csak ez jön be..de elolvastam amit írtál,és ne haragudj,hogy ezt mondom de nagyon átverés szaga van az egésznek...Papíron akármilyen szerződést tudnak kreálni ha tutira mennek,hogy úgysem sikerül a teszt...Bár nekem már az is gyanús lenne,hogy otthoni munkáért 115.000Ft-ot fizetnek,de kértek pénzt!Szerintem te most buktál 8000 forintot...egyébként milyen CD? A teszt kérdéseket le lehet ellenőrizni utólag a CD útmutatásai alapján? vagyis Ha valaki bemagolja a CD-én lévő anyagot akkor hibátlan tesztet tud kitölteni??
Ne haragudj, de nincs miért perelned, megbuktál. Gondolom ez szerepelt a szerződésben is. Hidd el levédték magukat.
MINDEN olyan munkaajánlat aminél először pénzt kérnek az átverés. Nem értem, hogy miért szopják még mindíg be az emberek, amikor kb. 20 éve mennek ezek a dolgok.
Legközelebb figyelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!