Vannak szánalmas emberek a környezetedben?
Ajaj bőveen.
Egyik otársam pl. Év elején elkapták, miközben cigizett az emeleti wc-ben, igazgatóit kapott érte. Most pedig az összes tanárnak nyal, idegesítő, kényes, szinte elviselhetetlen (:
Ezekszerint igen sok szánalmas ember van!
Várom a további válaszokat,kiváncsi vagyok mindenre!
Vannak, nem is kevesen.
Van aki gazdag, minden a segge alá van rakva, a munkák között is válogathat, amikor válság van és más nem tud dolgozni! de ő sír éjjel-nappal, hogy nincs barátnője és hogy sosem lesz rendes csaja.
Nem veszi észre, hogy nekem sokkal nagyobb problémáim vannak, ha én mondok neki valamit akkor úgy csinál, mintha nem hallaná.
Megállás nélkül sír, évek óta. Mondtam, hogy vagy adjon pénzt, vagy menjen rendes pszichológushoz, mert nekem ez így nem éri meg, sem anyagilag nem lelkiekben.
Mindig csak sír, pedig mindene megvan! A barátnőn kívül...
Emellett velem akar összejönni, nem érti meg, hogy nem az esetem!
Idegesítő, pedig régen őszintén szerettem és barátomnak tartottam...
ez csak egy a sok közül, több szánalmas embert is ismerek.
Ja. Sajnos vannak egy osztályba járok velük és szánalmas hogy azért cigiznek, drogoznak, részegek mert "menő" és teszik az agyukat hogy mennyire királyok. És a szüleik ki vannak tömve pénzel és azt mondják a gyerekek hogy ők mennyit "dolgoztak"
Hogy a szüleiktől pénzt kapnak és egyáltalán nem érzik a pénz és a helyzet súlyát. Így a mai 14-17 éves gyerekek a legalja nép tisztelet a kivételeknek.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!