Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vannak szánalmas emberek a...

Vannak szánalmas emberek a környezetedben?

Figyelt kérdés
Ha igen,miért szánalmas?
2009. máj. 28. 06:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
vannak,én azért tartom őket szánalmasnak mert állandóan,de szó szerint a nap 24 órájában hazudoznak,de olyanokat hogy a hajam égnek áll tőle,és én azon agyalok hogy lehet ilyet kitalálni,pl:a nő leadja hogy a lánya(26év) a zorall énekesével kavar,(szasza)amiben az a legjobb hogy nem pestiek vagyunk sőt elég messze lakunk tőle,aztán másik szavával agyonüti az elsőt,szánalmas,főleg hogy azt hiszi hogy mindenki hülye és beveszi a kamu dumájukat
2009. máj. 28. 06:54
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos vannak. A párom exe. Elhagyta őt, elköltözött 2 gyerekkel, tönkretette fizikailag, lelkileg, anyagilag, most meg (ugyan visszajönni nem akar) de ahol tud árt nekünk. Fáj neki, hogy boldogok vagyunk. Na ez sztem szánalmas.
2009. máj. 28. 08:17
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Vannak. Mindkettő pénzéhes, lóvés, és álintelligens. Azt hiszik, mert van pénzük, egyből okosak, és mindenki kíváncsi a véleményükre, mivel bölcsek (nek hiszik magukat). valamint mindkettő tisztaságmániás, mert úgy gondolják, a higiénia a "tanultak" kiváltsága. És az a durva, h ők nem ismerik egymást, 300 km-re laknak egymástól. Azért a környezetemben vannak, mert az egyik rokonom, a másik meg a volt főnököm. nem szánalmas sz ilyen? Köszi a kérdést, legalább kiírtam magamból :D
2009. máj. 28. 10:15
 4/18 anonim ***** válasza:
95%
Igen, van. Egy ismerosom 1 honapon belul ketszer akart ongyilkos lenni a pasija miatt, es nem veszi eszre, hogy a 12 eves fia emos es vagdalja magat, pedig aranyos kedves fiucska csak epp beszelgetni kellene vele, de o sajnos nem er ra! :((
2009. máj. 28. 10:37
 5/18 anonim ***** válasza:
97%
Csak én vagyok szánalmas alak a közelben.
2009. máj. 28. 11:34
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
A szomszédban laknak.Azért szánom őket mert a gyereknevelésük szánalmas.Az egyik fia pofátlan,durva,üti,rúgja az anyját,nyugtatót szed amióta járni tud,a másik szülő gyereke,nem közvetlen az anyja kezét fogja az udvaron,egy gyerekkel sem áll szóba,ha felé mennek sír,3 éves múlt,de pelenkás.Ezek mind lelki gondok náluk.De a szüleik szerint mintagyerekek,és ez mind a jó nevelésük eredménye.Szánalmasnak azért tartom őket ,mert a minap kioktattak a szabados nevelési elveimért,mármint,hogy nem gondolám-e hogy több plátói szigor kellenne a gyerekeimnek merthogy az enyémek nem mintagyerekek mint az övéik.Mondtam nem.Nekem csak annyi elvárásom van velük szemben,hogy közvetlen,könnyen alkalmazkodó,barátságos,kiegyensúlyozott,boldog gyerekek legyenek.Nem akarok belőlük jobb gyereket csinálni,mint amilyenek alapvetően.Nem úgy mint ti,és úgy veszem észre,hogy ti sem mentetek vele valami sokra.Kicsit kemény voltam,azóta nem álnak szóba velem.Tudom,hogy valójában irígyelnek azért,mert nálunk minden olyan gördülékenyen megy.Hát nem szánalmasak?!!!Köszi,hogy kiírhattam magamból.
2009. máj. 28. 11:36
 7/18 anonim ***** válasza:
90%
De még mennyi... Még fiatal vagyok (18), de a régi iskolámból minden 13-15 éves lesi a mozdulataimat, hogy leutánozzák. Annyira pofátlanul csinálják, hogy az hihetetlen, nem hiszem el, hogy nem tűnik fel nekik. Emellett arra vágnak fel, hogy 13 évesen mennyire kiütik magukat minden héten kétszer, óvszerrel pózolós és piától behányós képeket tesznek fel a közösségi oldalakra. Pár év múlva nagyon fogják majd szégyellni. :)
2009. máj. 28. 11:55
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Vannak. Pl. egy irigy, rosszindulatú ismerős, aki mindenkit utál, aki boldog. Azért mert ő nem az.
2009. máj. 28. 12:12
 9/18 anonim ***** válasza:
78%

ja van:)

van eg lány ismerősöm, valami szörnyen igénytelen 18 éves létére. Nem mozog semmit, igy hatalmas combjai vannak, hajat mosni, fésülködni nem szokott. ÁLt zsiros-kócos hajjal lehet látni, a bőre is csillog a zsirtól, pattanásoktól. Emellé kinőtt, kopott ruhákat hord. Egyszerűen lusta valamivel korábban felkelni, hogy rendesen rendbe tegye magát (sokszor a dezodorrról, fogmosásról is elfeledkezik, mert nincs ideje a reggeli rohanás közben). A lakásból is csak akkor lép ki, ha nagyon muszáj. Emellé rosszul tanul, nincsenek barátai, nem csinál az ég világon semmit, csak gépezik. A szgépén pedig a különféle celebjeit szokta nézegetni, és közben csorgatja az állat, hogy más milyen jól tud kinézni... Ja, és irigykedni szokott ez az illető azokra az emberekre akik egy kicsit is sikeresebbek mint ő (márpedig rengeteg ilyen ember van, valljuk be), az irigységét pedig úgy fejezi ki, hogy nem szól senkihez ill. utálatos mindenkivel! Azért tudok ennyi mindent erről a lányról, mert anno még egy éve barátnők voltunk. Pont ezért hagytam ott, mert nem akartam ilyen igénytelen emberrel tölteni az időmet.

2009. máj. 28. 12:31
 10/18 anonim ***** válasza:
67%

"Csak én vagyok szánalmas alak a közelben."

Te mekkora arc vagy :D

lacy8

2009. máj. 28. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!