Vannak szánalmas emberek a környezetedben?
ja van:)
van eg lány ismerősöm, valami szörnyen igénytelen 18 éves létére. Nem mozog semmit, igy hatalmas combjai vannak, hajat mosni, fésülködni nem szokott. ÁLt zsiros-kócos hajjal lehet látni, a bőre is csillog a zsirtól, pattanásoktól. Emellé kinőtt, kopott ruhákat hord. Egyszerűen lusta valamivel korábban felkelni, hogy rendesen rendbe tegye magát (sokszor a dezodorrról, fogmosásról is elfeledkezik, mert nincs ideje a reggeli rohanás közben). A lakásból is csak akkor lép ki, ha nagyon muszáj. Emellé rosszul tanul, nincsenek barátai, nem csinál az ég világon semmit, csak gépezik. A szgépén pedig a különféle celebjeit szokta nézegetni, és közben csorgatja az állat, hogy más milyen jól tud kinézni... Ja, és irigykedni szokott ez az illető azokra az emberekre akik egy kicsit is sikeresebbek mint ő (márpedig rengeteg ilyen ember van, valljuk be), az irigységét pedig úgy fejezi ki, hogy nem szól senkihez ill. utálatos mindenkivel! Azért tudok ennyi mindent erről a lányról, mert anno még egy éve barátnők voltunk. Pont ezért hagytam ott, mert nem akartam ilyen igénytelen emberrel tölteni az időmet.
"Csak én vagyok szánalmas alak a közelben."
Te mekkora arc vagy :D
lacy8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!