Miért vagy ébren?
Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 23:02
2/17 anonim válasza:
tanulnom kéne, és ahelyett gép előtt ülök :D
3/17 anonim válasza:
tanulnom kéne - elvégre vizsgaidőszak van, vagy mi a fene :)
4/17 anonim válasza:
Alvászavaraim vannak, nem tudok aludni ilyenkor még... Ráadásul rengeteg dolgot végig kell gondolnom...:/
5/17 A kérdező kommentje:
Nekem se ártana tanulni, már csak holnapom lesz tanulni legfontosabb vizsgámra....de már nem fogja fel az agyam...
Viszont hamarosan lefekszek, mert nem is érzem jól magam....
2009. máj. 27. 23:11
6/17 anonim válasza:
tanulnom kellene:Dmert holnap vizsgázok....de már ugyse tudnék az agyom megközeliti a 0%-ot.
Aludni meg a (vizsga miatti:D)izgalomtól nem tudok
7/17 anonim válasza:
nincs kedvem aludni meg bagoly vagyok:D de szerintem én megyek is hamarosan:)
8/17 anonim válasza:
tanulnom kellene...de helyette próbálom helyrehozni a szerelmi életem:S + nézegetem az oldal kérdéseit és ha tudok, valamit tanácsolok az embereknek :)
9/17 anonim válasza:
kb féléve lekéstem vidékről az utolsó buszt,és a 6ossal jöttem haza(reggel)és azóta nembírok visszaszokni a normális fekvésre..Még olyan 1-2körül is fentleszek..
10/17 anonim válasza:
Úgy látom elég sokan tanulnak, illetve csak kellene.
Nekem is kéne, de ilyenkor...
Amúgy azért vagyok ébren, mert nincs kedvem aludni. Pedig már álmos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!