Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csinátok, hogy ilyen...

Mit csinátok, hogy ilyen későn még ébren vagytok?

Figyelt kérdés
Én épp villamostervet rajzolok családi házhoz. Nem túl nagy kedvvel. Ki mit csinál? És főleg miért nem alszik?:)
2011. jún. 27. 02:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Én átszoktam a nyári életmódhoz. Nekem ez abból áll, hogy éjszaka 1 percet sem alszom, fenn vagyok reggel fél 8-ig, aztán kidőlök és alszom délután 6-ig. Éjszaka meg filmet nézek, olvasok, zenét hallgatok, néha kimegyek sétálni (nagyon szép környékünk van és nem veszélyes, úgyhogy tök hangulatos :D), ilyesmik. Vagy ha bulizom (nem diszkó, valami lightosabb), akkor is csak reggel alszom el.

Ha meg programom van valamelyik nap, ami mondjuk általában van (barátok, család), akkor éjszaka 2-ig vagyok fenn és olyan délután 1 körül kelek, délután 6-nál előbb amúgy sem szervezünk semmit (kivéve strand), mert nagyon meleg van. Érdekes :D

2011. jún. 27. 03:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!