Mit csinátok, hogy ilyen későn még ébren vagytok?
Figyelt kérdés
Én épp villamostervet rajzolok családi házhoz. Nem túl nagy kedvvel. Ki mit csinál? És főleg miért nem alszik?:)2011. jún. 27. 02:53
1/1 anonim válasza:
Én átszoktam a nyári életmódhoz. Nekem ez abból áll, hogy éjszaka 1 percet sem alszom, fenn vagyok reggel fél 8-ig, aztán kidőlök és alszom délután 6-ig. Éjszaka meg filmet nézek, olvasok, zenét hallgatok, néha kimegyek sétálni (nagyon szép környékünk van és nem veszélyes, úgyhogy tök hangulatos :D), ilyesmik. Vagy ha bulizom (nem diszkó, valami lightosabb), akkor is csak reggel alszom el.
Ha meg programom van valamelyik nap, ami mondjuk általában van (barátok, család), akkor éjszaka 2-ig vagyok fenn és olyan délután 1 körül kelek, délután 6-nál előbb amúgy sem szervezünk semmit (kivéve strand), mert nagyon meleg van. Érdekes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!