2/9 anonim válasza:
Tánc (hip-hop), lovaglás, net
Neked kérdező?:)
3/9 A kérdező kommentje:
én általában focizok:)vagy nézem,meg netezek
2012. jan. 21. 18:13
4/9 anonim válasza:
Focit én is nézek. Meg nyelvet tanulok.
5/9 anonim válasza:
Nyelvtanulás nekem is. (Most kínai. :D) Sorozatokat is imádok nézni, időszakonként nagyon rákattanok egyre és addig nem állok le amíg ki nem végzem.:D Aztán kis szünet és jöhet a következő. :D
7/9 A kérdező kommentje:
:)
2012. jan. 21. 18:26
8/9 anonim válasza:
a sh*t, hogy nekem nincs hobbim. egész nap gépezek, keresek vmilyen hobbit de semmi. nincs tehetségem, gitározni nem tudok-netről nem tom megtanulni mert kva hülye vagyok -.-"-zeneórára nem tudnak beírani, mert nincs rá keret, és akk meg nem lenne időm tanulni, fotózni nem tudok, mert nincs hozzá jó gépem, rajzoláshoz nem értek, és ha rajzolok is azt megunom, festészet nem áll közel hozzám-habár elvileg jól festek(CSAK EGY KÉT DOLGOT!), de azt is megunom egy idő után-, sportolni utálok, és dettó mint a zenével, nem lenne időm tanulni mellette... am angol órára járok (magán angolra), és szeretem...de kb ennyi a hobbim...ja meg hát dalszöveg fordítás... :/ az életem kva unalmas. -.-'...ja meg dalszövegeket írok, meg okosságokat. de azt is csak ihlet jövetelekor.
9/9 anonim válasza:
nekem a nevemből kiderül,+azok gyűjtése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!