Kinek mi a hobbija? (kort és nemet is légyszi)
Motor restaurálás, felújítás, és motorozás
14/F
festés, rajzolás, könyvkötés, ékszerkészítés,olvasás, költés, tanulás :), nyelvtanulás, sütés, sportolás, vásárlás, és szeretek döglött állatokat felboncolni
18/L
Séta egyedül zenével, bicajozás, a gép előtt ülés, és itt programozás, weblapszerkesztés vagy néha van képszerkesztős időszakom. Nagyon szeretek fórumozni ill. itt lógni, persze azokban a témákban, amik érdekelnek.
18/L
Lovaglás:
Hat éves korom óta versenyszerűen lovagolok, van egy saját pacim is, meg oktatok is, és még a nagyszüleimnek voltak lovaik, rajtuk kezdtem, aztán kerültem Debrecenbe a lovardába.
Csak ajánlani tudom, mert a világ egyik legszebb sportjának tartom, olyan érzéseket, lelki világot ad neked, amit soha nem ismernél meg :)
Rengeteg dologra megtanít, ha esetleg kérdésed van, írj nyugodtan mailt, szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!