Mit gondoltok erről a történetről?
Kedves kérdező!
Előző vagyok,megtudhatom a keresztneved?Lehet hogy ismerlek.
A történet számomra nem elég világos.A halott,ha jól értem a lány rokona volt.A férfi meg egy jelenlevők között,akinek nem tudta sem a nevét,sem a telefonszámát.
Legalább is így értem,amit írtál.
Nem írtad,hogy kinek a nővérét gyilkolta meg ? Ha a sajátját,akkor nem tudok elképzelni semmilyen motivációt.
Ha viszont a férfi nővére volt az áldozat,akkor az a bökkenő:ha a férfiről nem tudott semmit,honnan tudta,hogy akit meggyilkolt,a pasas nővére?
Lehet,hogy én vagyok nehéz felfogású,de így értem a leírtakat.
1.Válaszadó vagyok
A saját nővérét ölte meg.
Ez egy pszichopata-teszt
Aki azt válaszolja,hogy:Azt remélte a férfi eljön a temetésre megint!
Abban benne van a pszichopata hajlam.
Ha helyesen válaszoltál, úgy gondolkodsz mint egy pszichopata. Ez egy ‘hires amerikai pszichologus’ tesztje, amivel azt nézik meg kinek van gyilkos hajlama. Sok letartóztatott sorozatgyilkos résztvett a tesztben, és azt válaszolta ami feljebb található.”
14:52-es:
A keresznevem: Dániel
Egyébként igen ha igaz lenne az amerikai történet akkor aki azt válaszolja, h azt remélte, h a nővére temetésén majd ismét találkozik vele az pszichopata. Egyébként a történet városi legenda bebizonyították már ,h nem igaz.
Természetesen a saját nővérét ölte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!