Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mindig szertettem volna hires...

Mindig szertettem volna hires lenni. Ezt most is egy gondolom 16 évesen. Mit tegyek hogy hires legyek?

Figyelt kérdés

Mindig irigylem még most is azokat a sztárokat akik máér csak kilépnek az utcára és le is rohanják a fotósok és a rajongók.Mit tegyek hogy én is ilyen életet élhessek? Imádokl középpontban lenni, és imádom azt ha körülöttem forog a világ. Nagyon szeretnék hires lenni, annyira elszánt vagyok hogy 13 éves korom óta farkas éhes vagyok, csaka zéért h ne hizzek, mert mindig szeretem ha tökéletes és csinos tudok lenni. Mit tegyek hogy hires legyek szerintetek?

16 éves fiu

2012. jan. 18. 16:18
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen 16 éves vagyok! és ha nem hiszed akkor ha irsz priváton még a linket is elkűldöm ahól meg lehet venni a könyvet, meg a személyim is hogy a nevem hitelességét is bizonyitsam. És nem orvosknak hanem 6-7 osztályos szintű sejttan!
2012. jan. 18. 17:11
 12/18 bánomisén ***** válasza:

Nem érdekel, kösz. Ha ilyen okos és ambiciózus lennél, akkor nem írtad volna ki azt a kérdést, amit kiírtál.

Te egy népszerű divatmajom akarsz lenni, és most hogy ezzel nem volt szerencséd itt a gyk-n, megpróbálod menteni, ami menthető. Ennyi történt :-)

Fogyózz csak tovább, írj könyveket, ódákat és drámákat, vagy amit akarsz - álmodban :-)

2012. jan. 18. 17:15
 13/18 anonim ***** válasza:

#6-os vagyok

Figyelj, azért remélem a könyvedben kijavítod a helyesírási hibáidat. Aztán csak így tovább, egyenes az út a Nobel díjig. (remélem érezhető az irónia) (Kedves Kérdező, ha nem tudnád esetleg mit jelent ez az idegen szó, keress rá nyugodtan. Privátban elküldöm a linket. :D Vagy tudod mit? Jó kedvemben vagyok megkapod itt: www.google.hu )

2012. jan. 18. 17:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Az igazi nagy embereket nem a hírnévért dolgoztak, hanem azért, hogy segítsenek az emberiségen, hogy jobbá tegyék az életünket. Sok ember van, aki hatalmas tetteket vitt végbe, mégsem ismeri szinte senki, de sose panaszkodtak emiatt. Persze ha te csak "celeb" akarsz lenni...
2012. jan. 19. 02:17
 15/18 A kérdező kommentje:
Azért akarok hires lenni hogy a hátrányos családokat segitsem, és pl a Dévai Szent Ferenc alapitványt támogassam mivel ők is árvákat és olyan gyerekeket nevelnek, akiket a szüleik eldobtak. Ezért szeretnék hires lenni!
2012. jan. 20. 19:43
 16/18 bánomisén ***** válasza:
Ahhoz nem hírnév kell, hanem lóvé.
2012. jan. 20. 19:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Menny el a Való Világba
2012. jún. 18. 16:40
 18/18 anonim válasza:
haggyátok már békén nem kritizálni kell hanem támogatni! hát ti is nagyon okosak vagytok minek kell mindenkit kritizálni?? -.- ez szánalom. de mondjuk én is szeretnék vagy híres lenni,vagy egy kis pénz is jól jönne hogy tudjak segíteni a családomon, például kifizetni a számlákat meg minden a hugocskámnak venni valamit és megkönnyíteni a családom dolgát mert nekünk nem segít senki pluszba anyám volt élettársa ellopta egy csomó cuccomat amit talán el is adhattam volna, de így most anyámnak egyszer van pénze egyszer nincs, apám külön él és nem hajlandó anyámnak segíteni, sőt néha még velem se foglalkozik annyit mint a barátnője lányával, :( tudom hogy ez nem ide tartozik csak gondoltam leírom
2014. febr. 24. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!