Mindig szertettem volna hires lenni. Ezt most is egy gondolom 16 évesen. Mit tegyek hogy hires legyek?
Mindig irigylem még most is azokat a sztárokat akik máér csak kilépnek az utcára és le is rohanják a fotósok és a rajongók.Mit tegyek hogy én is ilyen életet élhessek? Imádokl középpontban lenni, és imádom azt ha körülöttem forog a világ. Nagyon szeretnék hires lenni, annyira elszánt vagyok hogy 13 éves korom óta farkas éhes vagyok, csaka zéért h ne hizzek, mert mindig szeretem ha tökéletes és csinos tudok lenni. Mit tegyek hogy hires legyek szerintetek?
16 éves fiu
Nem érdekel, kösz. Ha ilyen okos és ambiciózus lennél, akkor nem írtad volna ki azt a kérdést, amit kiírtál.
Te egy népszerű divatmajom akarsz lenni, és most hogy ezzel nem volt szerencséd itt a gyk-n, megpróbálod menteni, ami menthető. Ennyi történt :-)
Fogyózz csak tovább, írj könyveket, ódákat és drámákat, vagy amit akarsz - álmodban :-)
#6-os vagyok
Figyelj, azért remélem a könyvedben kijavítod a helyesírási hibáidat. Aztán csak így tovább, egyenes az út a Nobel díjig. (remélem érezhető az irónia) (Kedves Kérdező, ha nem tudnád esetleg mit jelent ez az idegen szó, keress rá nyugodtan. Privátban elküldöm a linket. :D Vagy tudod mit? Jó kedvemben vagyok megkapod itt: www.google.hu )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!