Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen a hallucinácio?

Milyen a hallucinácio?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 21:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%
nem mindig, vagy olyan halu is h pl. odalácc egy embert vhova szal nem az egesz látótered változik meg hanem 1 kis része.. de a legjobb az ha nemcsak 1 pillanatra latod hanem 1-2 másodpercig ottis van igen jo élmény am
2009. jún. 11. 13:59
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

olyasmi mintha álmodnád,de mégis más:D

Igen jó élmény tényleg:D

2009. jún. 11. 15:14
 13/22 Zümy ***** válasza:
77%
sztem nemjo...:SSSS most is ezvan:S
2010. jan. 1. 23:52
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Szavakba önthetetlen:D,ezt érezni kell,mert általában mikor haluzok(csak 1x volt rá példa:()de én el felejtettem hogy létezek (de csak addig):D

de ha muszály lenne leírni,akkor azt mondanám , hogy a kisgyerek koromra emlékeztetett,és olyan egyszerűnek tűnt a vilááág,A hallucinogén anyagok nem nagyon toxikusak (pl nikotinhoz képest)szerintem csak azért illegális,mert néhány személy egyéniségét "eltorzítja"

2010. febr. 17. 14:51
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

a hallucináció nagyon sok mindentől függ. függ a személytől aki átéli, a hatástól, amitől átéli (valamien kábítószer, esetleg nagy fájdalom, vagy olyan lelki állapot)

a hallucináció lehet egészen gyenge pl. hangokat hallasz, amikről tudod, hogy csak te hallod, esetleg csukott, vagy akár nyitott szemmel geometriai alakzatokat, formákat látsz, de lehet egészen durva, amikor egy teljes más világban érzed magad, és mindent valóságosnak észlelsz.

2010. febr. 18. 23:01
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Velem az alábbi történt:1. A nyáron jött hozzánk az aki a tejet szokta venni, de én egészen Petráékat láttam benne, akit utálok.

Mig itt volt, végig Petraként nézett ki, és beszélt.

Amikor elmentek és apó mondta kik voltak, akkor jöttem rá, hogy csak ,,halucináltam''. Addig nem tudtam.

Volt olyan hogy köhögést hallottam, vagy valakit láttam jönni, vagy a munkahelyen 1* elöfordult, hogy megyek be szünetröl, már a szekciónál vagyok és tisztán látom hogy jön velem szembe az egyik főnök fekete ruhában, aztán mikor utánanéztem, nem volt sehol sem.

Az irodába nem érhetett be a szekció ajtajától, egy pillanat alatt (mert mikor látok egy főnököt, mindig azon pillanatban utánanézek, hogy mit csinál?, megy tovább?, vagy leáll a leaderrel beszélni?, vagy megáll mögöttünk? stb puszta kiváncsiságból), más fekete ruhás nem volt se közel se távol. Tehát ezt is csak hallucináltam.

2010. márc. 9. 17:29
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Én már többször is hallucináltam, általában akkor, amikor beteg vagyok és durván lázas... Tényleg semmihez nem fogható érzés, volt, hogy nagyon megijedtem tőlük, pedig igazából fogalmam sem volt, hogy mi benne az ijesztő. Amikor először hallucináltam, akkor volt a legrosszabb, betegen vergődtem éjjel az ágyamban, segítségért kiabáltam, mindenféle hangot hallottam, ahogy jönnek értem, de senki sem segít, láttam ahogy a szoba eltorzul körülöttem, meg mintha átlátnék a falon, közben pedig folyamatosan hányigerem volt... Borzasztó volt.

Aztán volt olyan is, hogy tanítási időben voltam otthon betegen, és komolyan azt láttam, hogy az osztályfőnököm ott ül az ágyamtól nem messze, az osztálytársaim pedig körülvesznek és úgy hallgatják, amit magyarázott a tanár, egy csak pár pillanatig volt, de ez is furcsa volt, pontosan hallottam a hangját meg emlékszem is még azokra, amit mondott.

Ugyanazon a napon, éjjel volt, kint aludtam a nappaliban a kanapén, hogy anyukám oda tudjon jönni, ha rosszul leszek. Na akkor azt láttam, ahogy a falon lévő, évek óta rossz óra ketyegni kezd, borzasztó idegesítő volt, aztán egy szarvasfeje nőtt ki belőle, az agancsai helyett faágak voltak, levéllel, madárfészekkel meg mindennel.

Meg olyat is láttam már, hogy két férfi keringőzött egymással a nappalink közepén, az is egy érdekes dolog volt.

14/L

2010. ápr. 27. 18:18
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
én egyszer mikor beteg voltam de agyon azt láttam hogy a kanapé közeledik felém és hogy a növényen mászik egy kaméleon 14/F
2010. máj. 6. 13:35
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
kedves 18:18-as: ezek igen érdekes történetek, de komolyan megtörténtek??? mert akkor ez nagyon durva...
2010. máj. 17. 21:49
 20/22 anonim ***** válasza:
Régen, mikor kamasz voltam, én is imádtam hallucinálni. Mindent meg is tettünk a haverjaimmal, hogy elérjük ezt. (LSD, fű, öngyújtótöltőgáz) Mondjuk azóta, hál istennek nem csinálok ilyet. Na szóval, nagyon durva érzés. Rengeteg hülyeséget láttunk: pl: a hordót egy beszélő TV-nek láttam, és azt mondta, ilyen mély hangon, hogy "akarsz egy filmet nézni?" és valami hülye holdas mesét adott be. Erre nagyon emlékszem.(ez a gáztól volt) Meg hasonlók, ha akarod itt elmesélem, mert rengeteg volt. De ezt szerencsére abbahagytuk, azért nagyon érdekesek voltak.
2011. máj. 18. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!