Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen a hallucinácio?

Milyen a hallucinácio?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 21:29
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Milyen élményeitek voltak róla?Van róla valami cikk ahol mindent leírnak? mindent tudni akarok erről a dologrol
2009. máj. 26. 21:35
 2/22 anonim ***** válasza:
78%

a cikk keresésére használd a google-t!:)

Nekem nem volt ezzel kapcsolatos élményem...

a halucináció az amikor egy ember olyan dolgokat lát(+hall)amik valojában nincsenek ott(nem hallhatja)

2009. máj. 26. 21:39
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt, legalább is azt hiszem, egyszer nagoyn rossz kedvem volt, lehajtottam 3 redbullt egyszerre, az kicsit feldobott, elkezdtem ütni a párnámat hogy levezessem a feszültséget a rossz kedv miatt, és olyan dübörgő hangokat hallottam, pedig senki nem volt otthon, csak 1 másodpercig tartottak, közeledve felém,h angosak és ilyesztőek voltak,.....
2009. máj. 26. 21:51
 4/22 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mi a halucinácio:) csak, hogy MILYEN? vagyis tényleg alakokat is láthatok?
2009. máj. 26. 21:52
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt (nem drogok miatt). Nem jó, egyáltalán nem jó.
2009. máj. 26. 22:06
 6/22 anonim ***** válasza:
90%
Nekem drogtol (LSA,marihuana) ültem a padlásszobában és láttam elmenni egy drótot cipöben kb 4-5 mp-ig láttam de nagyon megmarad bennem örökre azthiszem
2009. máj. 27. 00:48
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Kialvatlanságnál is előjöhet elalszol pár mp-re vagy percre és aztán nem tudod, h amit beálmodtál vagy beképzeltél az valóban megtörtént vagy nem. Nem alszol mondjuk vizsgaidőszakban 1-2 napig közben tanulsz de annyira, h már vatta van az agyad helyén meg már azt se tudod melyik könyvet nézzed, velem megesett már, h nem aludtam egész este mert tanultam és olyan 30 órás ébrenlét után miközben reggeltől késő délutánig suliban voltam több ZH-m és elővizsgám is volt aznap visszaestem hulla fáradtan a koliba erre alig eszek pár falatot hívnak a haverok ,h gyere már ki a városba találtunk egy jó kocsmát ahol még nem jártunk. Mondtam, h alig élek és holnap délután is ZH-m lesz, nem baj egy sört megiszunk aztán megyünk mi is. Ok elindultam buszra fel, közben szerintem félálomba kerültem nem tudtam, h tényleg megtörtént-e vagy sem, vmi olyasmi, h felszáll valaki ellenőr kinézetű jegyeket kéri és valami furcsa dolog van a kezében, majd később pedig azt álmodtam, h bent ülök az előadóba és a tanár magyaráz valamiről. Annyira letompult agyam volt ,h képes voltam este is többször elaludni másodpercekre és aznap rengeteg pálinkát és sört ittunk meg, de semmit sem éreztem abból se, se részeg se másnapos nem lettem. Egyszerűen ilyenkor telejsen kikapcsol már az agy, többször volt már ilyen kialvatlanságból eredő hallucinációm azóta is ,de ennyire eltompultságot mint akkor azóta sem éltem át. Igaz nem is voltam soha ilyen sokáig alvás nélkül meg nem ittam azóta sem ennyit ilyen állapotban. Az első 24 óra alvás nélkül még nem vészes, d a második 24 órában már előjöhetnek ilyen dolgok.
2009. máj. 28. 13:09
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt csak anyukámnak és azt mondta, hogy amkior hallucinált akkor félt valamitől.
2009. jún. 2. 18:59
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Na nekem is a kialvatlanságtól voltak hallucinációim...

Csak nálam ezek mesefigurákba jöttek elő:D:D

Hát mit mondjak...akkor nagyon féltem...

De most már szakadok rajta ha visszagondolok rá xD

2009. jún. 10. 19:38
 10/22 A kérdező kommentje:
Vagyis ha halucinálsz az olyan mintha álmodnál elhiszel mindent, vagy nem?
2009. jún. 10. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!