Mxxx kérdése:
Tudtok mondani egy nőies szakmát?
Figyelt kérdés
hetedikes vagyok..félévből minden négyes. és a szüleim sokat kérdezik mi akarok lenni, de még nem tudtam eldönteni..és őszintén nem is nagyon ismerem a szakmákat..hogy melyik könnyű vagy melyik nehéz... tudnátok mondani párat? és légyszi hogy egyes szakmához melyik tantárgyat kell megerősíteni..előre is köszi:)2012. jan. 15. 10:23
1/7 anonim válasza:
Fő állású anya :)
Annál nőiesebb nincs.
2/7 A kérdező kommentje:
:):) köszi..azt másodállásnak gondoltam :D:D:D:D
2012. jan. 15. 11:01
3/7 anonim válasza:
Rengeteg szakmákkal foglalkozó oldal van a neten, szerintem nézd végig őket, én is így találtam meg a nekem valót amire előtte soha nem is gondoltam. Mindenképp olyat válassz amiből mondjuk meg is lehet majd élni és keresett szakma. Magyarán ne legyél fodrász, műkörmös, kozmetikus mert így is túl sok van belőlük és nem kellenek. Vagy szívesen lenne sok ember mondjuk színész, de a legtöbbjük alkalmatlan rá, és Magyarországon meg sem lehet élni belőle. Szóval jól válassz, sok múlik rajta.
4/7 anonim válasza:
Könyvtáros.
Bár ma már ez sem annyira nőies, a fősulin is baromira rámennek az informatikára. Ma már csak informatikus könyvtárosokat képeznek.
De amúgy egy nagyon nőies szakma. Csak simán éhen lehet halni a közalkalmazotti fizetésből.
5/7 anonim válasza:
Ja, és a könyvtárosi állások is kihalásos alapon vannak. Szóval ritkán van üresedés.
6/7 A kérdező kommentje:
és a könyvtáros melónak mennyi a fizetése ? :D
2012. jan. 16. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!