Mi a véleményetek ezekről a nevekről? Rella Tíria, Ajsa Réna
Hát én lehet , hogy kicsit maradibb vagyok , de nekem nem annyira jönnek be ezek a nevek. Mondjuk manapság elég nagy divat ez a különleges név adás , de abba is belekell gondolni , hogy azért ezt még is egy életen át viseli az ember.
MOndjuk ha a 2 név közül döntenem kénne akkor már Ajsa Réna, de ez függ a vezetéknévtől is , mert így nehéz eldönteni , hogy hogy hangzana .
Én inkább egy hagyományos és egy különleges nevet adnék a csöpségnek , és majd azt használja amit szeretne :)
egyik ismerösöm kislánya is Ajsa,de nekm nem tetszik viszont a másik párositás jó.
de persze ezt nektek kell eldöntenetek
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat! Látom van, akinek tetszik és van akinek nem. Hát igen, mint minden más névnél, hisz nincs olyan, ami mindenkinek tetszik.
21:34 tényleg nem rossz a Réna Tíria sem :)Ne kérj bocsánatot, semmi baj, lehet én is a kutyára gondolnék, ha vmelyik ismerősömnek Ajsa lenne a kutyája. Te csak őszintén leírtad a véleményed, ezért senkinek sem kell bocsánatot kérnie, hisz az őszinte véleményekre voltam kíváncsi és Ti azokat is írtatok.
21:55 Írtad, h ezek biztosan szépek a saját hazájukban. Az Ajsa és a Réna régi magyar nevek, tehát a saját hazájukban vannak. Teljesen ősi magyar nevek. Szeretnék a gyerekemnek magyar nevet adni, ha már magyarok vagyunk, ezért választottam kifejezetten régi magyar nevet. A páromnak viszont jobban tetszik a másik párosítás, de azok viszont már nem magyar nevek.
22:06 Tényleg nem rossz az Ajsa Tíria sem :)
22:32 Mi Ajsának írnánk, mert a régi magyarok is úgy írták. Az Ajsa a magyarok neve. Az Aisa az már nem magyar név.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszait!
Szívesen veszem a többiek válaszait is! Várom, ha valakinek még van ötlete!
Sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!