Vegák, miért döntöttetek amellett, hogy vegák lesztek?
én nem vagyok vega de van vegetáriánus ismerősöm,aki csak azért nem eszik húst,mert szerinte az hízlal....persze most tésztán,kenyeren,és zöldségeken él,mintha az nem puffasztana
amúgymeg: VEGÁK?NE EGYÉTEK MEG A KAJÁM KAJÁJÁT!
Ezen az oldalon nem ostoba gyerekek írkálnak. Remélem, mire végigolvassátok, elfogy a levegő a gúnyolódók körül.
Szegény növény is él még is megeszitek.
Ha az ősember is sajnálta volna az állatokat akkor te sem lennél most itt. és több növény pusztul el a vegák miatt mint állat a húsevők miatt.
És menj el túrázni egy olyan helyre ahol pl medvék élnek... te nem ártasz nekik mégis megtámadnak (volt rá példa)
Nem azért küzdöttem fel magam a tápláléklánc csúcsára, hogy sajnáljam a csirkét,kacsát,disznót mert én a salátát sajnálom :D XD nem fogok kevésbé finomat enni csak hogy több növényt pusztítsak. pedig olyan kis cuki a az saláta, kár, hogy nem értjük amit "beszél" mert ha felvágjuk az biztos fáj neki :'( :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!