Miből lehet jópofa csokrot csináltatni ballagásra?
Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 13:05
1/3 anonim válasza:
Bonbon-ból pl biztos láttál már. Vagy én láttam már zöldségekből összeállítottat is: répa, zellerlevél, salátalevelek, retek, ubi, paprika lógott ki belőle :)
Vagy csinálnak olyat, ami csak egy közepes méretű plüss, kb 20 cm és azt teszik egy díszes/színes kartonpapír-kockára, és "szárat" is csinálnak neki.
Kb. ezek!
2/3 anonim válasza:
Első vagyok:
Kb ilyen plüssösre gondoltam, csak ez kerek papírral készült. És máris egy újabb ötlet: pénztekercsekkel együtt készült, ez is jópofa!
3/3 anonim válasza:
A párom anyuja virágboltos és egyszer egy hölgy jött be hozzá hogy ballagási csokrot csináltasson és hozott pár darab cdt de ilyen minit :D minidisk vagy mi az :D és virág lett belőle csinálva de igen jól nézett ki rá volt ragasztva a közepére egy bonbon és volt szára is és persze ez egy csokorba volt belekötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!