Hány éves vagy? És milyen telefonod van?
Figyelt kérdés
csak kíváncsiság.. ..hogy hány éves a nagy rész itt...a teló meg tesómat érdekli :D szép napot!2012. jan. 11. 18:55
11/21 Titok21 válasza:
Én 12 és néhány hónapja eltört a telefonom úgyhogy most is úgy használom :)) amúgy Corby ;))
12/21 Titok21 válasza:
Én 12 és néhány hónapja tört el a Corbym (narancssárga hátuljú) de még mindig úgy használom... ;))
13/21 A kérdező kommentje:
utolsók! ti ugyan azok vagytok?,,? Ó, milyet kérsz/kapsz , vagy milyet szeretnél? hogy,hol tört el? :) köszi a választ
2012. jan. 13. 18:37
14/21 Titok21 válasza:
Hát xperia x10-est szeretnék,és ugy tört el hogy leesett :))
15/21 A kérdező kommentje:
úhh az jó döntés szerintem....a képernyője?
2012. jan. 14. 22:01
17/21 anonim válasza:
májusban leszek 15. Samsung Chat-em van. és Motorola Razrt szeretnék(ami nem rég jött ki)..:) megkapni nem fogom, de szeretném. :D
18/21 anonim válasza:
16 és LG Optimus 2X
Villámgyors:)
19/21 A kérdező kommentje:
jók a telóitok :))) nekem nokiám van 5530 xpressmusic tavaly kaptam :)
2012. márc. 18. 18:50
20/21 anonim válasza:
nekem sony ericsson live with walkman
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!