Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lenne egy két kérdésem (? )

Lenne egy két kérdésem (? )

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam aki irgalmatlanul DAGADT ÉS SZEGÉNY. Szóval nincs pénzük kajára. Szóval nem értem miért DAGADT.

Van egy másik aki rondább mint kifordítva az ánuszom de mégis azt gondolja magáról hogy nagyon szép. miért van ez?

2012. jan. 11. 15:30
 1/6 anonim válasza:
Remélem nem súlyos az eseted...
2012. jan. 11. 15:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Első: örökletes, hogy dagadt, biztos nagyon fölszívódik a zsír, de lehet, hogy hormonzavar is. Vagy amilyen kajákat vesznek, nagyon egészségtelenek.

Második: valószínűleg magában egyáltalán nem gondolja magáról, hogy szép, csak többieknek az ellenkezőjét mondja, és ezzel magát hitegeti. De lehet, kedves kérdező, hogy te vagy szigorú ezzel a szép/ nem szép kérdéssel.. hiszen a szépség relativ, persze vannak olyanok, akik nem tehetnek róla..

2012. jan. 11. 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért van: mert te egy gazdag, nagyképű, beképzelt, idióta, f*sz/p*csa vagy.

Remélem már érted!

További szép napot.

Üdv.

2012. jan. 11. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
az előzővel teljesen egyet értek. szerintem ásd el magad.
2012. jan. 11. 16:00
 5/6 Detro ***** válasza:
Nyakam rá hogy egy elkényeztetett 14-15 éves újgazdag apuci kicsi hercegnője vagy te P.I.C.S.A. Kösd fel magad...
2012. jan. 11. 17:07
 6/6 A kérdező kommentje:
15 vagyok fiu csóró faterom lelépett szal hülyeség a gazdag elkényeztetett apuci kis pitsája kifejezés
2012. jan. 11. 17:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!