Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Rea névről?

Mi a véleményetek a Rea névről?

Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 02:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem Rea Sylvia jut róla eszembe, aki Romolus és Remus édesanyja volt :) de amúgy szép név
2009. máj. 25. 15:50
 12/15 A kérdező kommentje:

Szia! Igen az ő anyjuk volt Rhea Sylvia. Csak ő h-val írta a nevét mi meg " h " nélkül írnánk magyarosan: Rea

Nekem is ő jut eszembe a Rea névről. Köszi szépen a válaszod! Örülök, h tetszik a név :)

Szia

2009. máj. 26. 02:45
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
fehervaruu meneh hodu utu rea :D (fehérvárra menő hadi útra) Nekem kapásból ez ugrott be. De biztos csak az érettségi miatt :D -ha vki szerint nem pont így kell leírni az lécci ne kössön már bele mi így tanultuk, köszi-
2009. jún. 3. 01:19
 14/15 anonim válasza:
53%
Rea mitológiai név,római eredetű.Szerintem gyönyörű név,és nekem is Papházi Rea jut róla eszembe mivel ő volt az egyetlen ilyen nevű barátnőm....:-D Elég ritka név így gyanítom nem is lesz másik.Amúgy ha esetleg temetőben szeretkezett volna velem,ráadásul fogadott gyermekem szeme láttára valószínű hogy tudnák róla...vagy az is lehet hogy mindenki ott volt csak én nem...:-D
2009. júl. 20. 02:21
 15/15 anonim válasza:
nagyon szeretem a nevem :) ritka , egyedi , nem kell becézni , üdv Czinege Rea
2016. máj. 8. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!