Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Rea névről?

Mi a véleményetek a Rea névről?

Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 02:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem tetszik, bár a temetős csaj előtt még nem hallottam róla, de ettől függetlebül szerintem szlp. mindjuk én amúgy is szeretem az ilyen rövid neveket.
2009. máj. 25. 03:59
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem tetszik, bár nekem is a temetős csaj jut róla eszembe. :D
2009. máj. 25. 08:21
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem tetszik. és mivel fogalmam sincs ki a temetős csaj, így nem is ő jut róla az eszembe.
2009. máj. 25. 10:14
 4/15 anonim válasza:
100%

A temetős csaj egy kb. 16-17 éves, ijesztően kinéző blackmetalos lány, aki egy temetőben szexelt a barátjával egy síron, és felvette videóra, és a videó felkerült az internetre, még a tévében is benne volt. Ja, és ami a "legjobb", a felvételen rajta van egy kb. 8 éves kisfiú is, aki végignézte az egész aktust :(

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__23..

Úgy látszik Magyarországon már szinte mindenki ezzel a csajjal azonosítja a Rea nevet, de szerintem ettől még adhatod nyugodtan ezt a gyerekednek, mert amire ő nagyobb lesz, már úgyis mindenki elfelejti a történetet.

2009. máj. 25. 10:21
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a ti írásotokból tudtam meg ezt az esetet(hát szörnyű:S) így aztán nem asszociálok a temetős csajra, tetszik a név, csak túl rövid.
2009. máj. 25. 10:24
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az a bizonyos Papházi Rea jut róla eszembe, sajnos nem tudok elvonatkoztatni a névtől... Egy kicsit rövid, de alapvetően nem rossz név, csak legyen mellé másik is.
2009. máj. 25. 10:28
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem hallottam a temetos csajrol, csak most.

A nev viszont nagyon tetszik:))

2009. máj. 25. 11:03
 8/15 anonim válasza:
100%
Szerintem nagyon szép név. Én most hallottam először erről a temetős csajról. Megnéztem a képeket róla, fúú baromi ronda! De ne ő jusson eszedbe a Rea névről! Nekem van 1 Rea nevű ismerősöm, iszonyú rendes, aranyos, kedves, normális, segítőkész lány. Rosszat nem is tudok róla mondani, nagyon rendes csajszi! És nagyon szép is! Ha gondolod nézd meg az iwiw-en, fent van az iwiw-en ott meg tudod nézni. Kárai Erna Reának hívják. Könnyen megtalálod, mert, ha beírod az előbbi nevet a keresőbe akkor csak őt adja ki. Egyszóval nekem nagyon bejön a Rea név!
2009. máj. 25. 14:10
 9/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Most hallottam először erről a temetős lányról. Kár, hogy pont Reának hívják :( Tényleg szörnyen néz ki. De az iwiw-en is megnéztem azt a Kárai Erna Reát és ő tényleg szép lány szerintem is. Örülök, hogy úgy általában tetszik a Rea név az embereknek :) Még nem tudjuk, hogy csak Rea lesz e vagy lesz mellé másik név is. Nekem tetszik még az Ajsa és a Réna is. + a Rella is csak az nem illik sztem a Reához. Köszönöm a válaszokat!

Várom a többiek véleményét is!

2009. máj. 25. 14:22
 10/15 anonim ***** válasza:
71%

Nekem is van egy Rea nevű ismerősöm.

Nagyon művelt a csaj, 8 nyelven beszél, 2 diplomája van, pedig még csak 23 éves.

Ne kérdezzétek hogy (:

Szerencsére az én lelkemben nem hagyott olyan mély nyomot Papházi Rea, hogy egyből az jusson eszembe.

2009. máj. 25. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!