Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 2 fiúnál (jó haverok) mennyire...

2 fiúnál (jó haverok) mennyire jellemző, hogy mondják egymásnak, hogy "szeretlek"?

Figyelt kérdés
Legtöbbször csak msn-en meg képkommentekben, de néha szeméjesen is mondjuk egymásnak a haverommal. Mi a véleményetek?
2009. máj. 24. 19:15
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

Hát szerintem ez nem valami átlagos.

De ha ti mondjátok akkor ok.

Végül is, ha annyira jó barátok vagytok, akkor nyugodtan.

2009. máj. 24. 19:26
 2/8 Zümy ***** válasza:
76%
Szerintem ez tökjó dolog.A lányok (legalábbis a környezetemben élő lányok) gyakran mondják ezt egymásnak...kimutatják az érzelmeiket a barátnűjük iránt.Nem csak a szerelmed lehet szeretni,hanem a családodat ,barátodat is.Szal sztem ez jódolog,hogy kimutatjátok az érzelmeiteket.:)
2009. máj. 24. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Nekem az elsô reakciom az hogy b...k vagytok:)

De ha nem, akkor elég ritka hogy 2 fiu ilyet mondjon egymàsnak

2009. máj. 24. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nagyon aree hogyha azt mondja hogy ,, szeretlek,, de attól is függ hogy hogyan mert ha mondjuk leadod neki a házit és azt mondja hogy szeretlek ez biztosan átlagos és ha ugy mondja hogy egy néma perc egy pillantás akkor lehet valami
2009. máj. 24. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Poénkodásból, okés, komolyan gondolva nem okés.

Amúgy én is szoktam mondani barátaimnak,de csak mások előtt és poénkodásból...

F/25

2009. máj. 24. 22:18
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

A szeretlek az egy szép szó, nem csak szerelmet jelent, poénkodásból is mnodhatjátok, de inkább gyerekeinknek, szüleinknek, szerelmünknek, vagy lány al ánynak hálából barátságból szokta mondani,

Pasiknál ez ritkább és félreérthetőbb. Poén szinten persze előfordulhat, vagy ha valaki nagy szivességet tesz értünk. Amugy mnidnekinek a sajét dolga, hogy melyik nemhez vonzódik, ahogy minden párkapcsolat magánügy, nincs bajom a melegekkel sem :)

2009. máj. 25. 02:36
 7/8 anonim ***** válasza:
74%

Normális esetben egyáltalán nem jellemző, bár manapság...

OFF: a "szeméjesen" helyesen irva személyesen.

2009. máj. 25. 13:26
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindegyik hasznos volt :)

Utolsó tudom, hogy ly , néha hajlamos vagyok elírni -,-

de azért köszi:)

2009. máj. 26. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!