Hogy vagy? Segíthetünk egymásnak!
12:16, én másodéves leszek az egyetemen, azt tudom tanácsolni, hogy menj gólyatáborba, ha nem ismersz senkit, sokkal nehezebb az év eleje.
Persze ott lesznek a lakótásrak, osztálytársak, vannak akik barátkozósak, de komolyan, főleg a idegen városba is mész, menj gólyatáborba, azt azért találták ki, hogy már ismerd valamennyire a többieket, mire elsősök lesztek.
Fősulin én is féltem ettől amikor elkezdtem, aztán beiratkozásnál leültem egy szimptaikus lány mellé( ki volt hagyva mellette hely). Sokan nem ismernek senkit még. Leültem mellé aztán ugye beszélgettünk akaratlanul is..Milyen szak, honnan stb. És utána mivel megismerkedtünk együtt jártunk ide oda. Később padtársakkal is ez volt a helyzet.
Én is igen nehezen ismerkedek,nehezen nyílok meg és fogadok el embereket, de ez bejött.
Gólyatábor is jó ötlet nagyon. Ajánlom én is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!