Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Összevesztem barátnömmel!...

Összevesztem barátnömmel! Hogy békitsem ki, amikor teljesen igaza van?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok barátnömmel együtt, 2 éve nagyon jóba vagyunk mindent megbeszélünk egymással, azonban felmerült egy probléma:

- ő most 10-es és szakiskolás mondta h át akarna menni szakközépbe de csak 9-dikbe veszik át szintvizsga nélkül, ha leteszi a vizsgát akkor pedig 10-be és mondta nekem hogy nemtudja mit csináljon! én egyszer már elmondtam erről a véleményem...de valamelyik nap ujra felhozta és én meg pont rossz passzban voltam és mondtam, hogy : Jó hagyjál már a tanulással .vagy valami ilyesmit! és most összeveszett velem ez miatt, hogy ő szeretett volna tőlem tanácsot kérni meg muittudomén, és erre igy beszélek vele, és eléggé haragsziK! én számos modón bocsánatot kértem, teljesen tulreagáltam, igaza van! szeretném jóvátenni! mit tehetnék? mit mondjak nekI?

2009. máj. 24. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy eddig mivel próbálkoztál, és azt sem, hogy mi a véleményed az iskolaváltásról. (Mondjuk szerintem érdemes lenne megpróbánia a vizsgát) A helyedben elmondanám neki, hogy rossz passzban voltam, ezért válaszoltam ingerülten. Ám nagyon fontosnak tartom a tanulmányait, és természetesen mindenben támogatom, akárhogy is dönt.
2009. máj. 24. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennek az összeveszésnek a méregfogát csak úgy tudod kihúzni, ha eléállsz és bocsánatot kérsz tőle. Egyenesen, őszintén. Nem hinném, hogy ne borítana fátylat a modortalanságodra.
2009. máj. 24. 18:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha már számos módon bocsánatot kértél (ahogy írtad), akkor hagyd, majd megbékél. Annyira szerintem nem voltál bunkó, hogy bocsánat kérés ellenére haragudnia kelljen...
2009. máj. 24. 19:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

odaállsz és bocsánatot kérsz :) de ezt ő is túlreagálja szerintem,

ha ilyen érzékeny, őt is megértem, akkor adj neki tanácsot, és mond meg, hogy rossz passzban voltál, neked is lehetnek rossz napjaid. Vigyél neki csokit vagy mittomén :) és öleld meg, csak nem pofoz fel :) ha meg játsza tovább a sértődöttet, akkor meg maradjon magának, majd megbékél és a végén ő fog bocsánatot kérni, maiért hisztizett :) és nem értette meg a zaklatottságodat.

2009. máj. 25. 02:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnálom."

-ha ez nem hat, akkor nem ez az igazi ok, hiába veszel neki ajándékot, vagy próbálsz bármit. Ez persze csak akkor igaz, ha őszintén sajnálod és igaz szívedből tudod neki mondani.

2009. máj. 25. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!