Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Összevesztem a barátnömmel...

Összevesztem a barátnömmel szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés

a barátnöm.. mostanában az elmult 3-4 napban ugfy csinál mint akki nem létezne.. és nekem elégszarul eset.. olyan mintha lecserélt volna..a duliban kb 5 mondatott beszél velem ezelött minden nap amikor beért a sulkiba vagy én akkor rögtön öleléssel kezdtük..meg volt egy hülye szokásunk h a kisujjal foguk kezet vagy a mutatóval..és már az sincs ... azt is a másik lánnyal csinálja.. mondtam az egyik nap kicsit magamba borultam és ugymond "Depis" voltam.. és ö kérdezgette mi bajom én meg nem válaszoltam rá.. mert em akartam h összevesszünk.. aztán mikor hazaértem elmondtam neki facebookon hogy mi a bajom és szerinte ez nem igaz.tulságosan fellet fujva...szerinte..mondtam neki h nem baj h mással barátkozik sak ennyire ne hanyagoljon el...ebböl mégnagyobb veszekedés lett...és én mondtam h pont ezért nem akartam erlmondani mert tudatm h veszekedni fogunk.... szerintetek... tényleg én fijtam fel az egészet..??

köszi elöre is

2011. máj. 10. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
légyszíves, ha már kiírsz egy kérdést legalább normálisan tedd...
2011. máj. 10. 20:29
 2/3 szamóca. ***** válasza:

jo lenne az ő oldalát is hallani, mert nylván íy más.

annyit tudok neked mondani hogy ne féltékenykedj, legyél a barátnője és kész.. de az hogy mással fogott úgy kezet, az teljesen oké, okénak kell lennie. ha kitulajdonítod abból semmi jó nem származik.

2011. máj. 10. 20:31
 3/3 A kérdező kommentje:
igen... lehet kicsit tul komolyan vettem az egészet.. :/ kösszi.
2011. máj. 11. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!