Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Téged zavar, ha az összes...

Téged zavar, ha az összes ötletedet és poénodat lenyúlják?

Figyelt kérdés

A férjem rendszeresen ezt csinálja. Ha valami vicces dolgot mondok, esetleg van egy jó ötletem bármivel kapcsolatban, azt úgy adja elő a barátai előtt, mintha az ő agyából pattant volna ki. Emiatt ő a legjobb fej a világon a baráti körünkben én meg az unalmas buta feleség vagyok. Nemrég egy vicces köszöntőt küldtünk a haverjának, és többször el kellett vele gyakorolni a versikét, nehogy belesüljön és kiderüljön, hogy nem is ő írta meg az sms-t.

Mostanában már a munkahelyéről is úgy beszél, mintha az ő saját cége lenne, pedig csak főnök egy leányvállalatnál.

Most üvegre tervezek címkét és 100%-ig biztos vagyok benne, hogy 1-2 hétig még azt mondja, hogy a feleségem tervezte, utána már együtt csináltuk, aztán meg az lesz, hogy ő egyedül készítette.

Ezt miért csinálja?

2012. jan. 8. 10:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
állj ki magadért, ne hagyd h a háttérbe szorítson
2012. jan. 8. 10:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt miért nem vele beszéled meg?

Mondjuk mondhatnád neki, hogy "Képzeld, az az ötleteD(!) támadt, hogy meg kellene beszélnünk valamit..."

Egyébként tipikusan a mások hátán felkapaszkodó, fantáziátlan embertípusra mutat amit leírtál!

2012. jan. 8. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a baráti társaságomban jellemző ugyan ez, hogy lenyúlják a szövegeimet, ötleteimet. Rendkívül idegesítő, néha legszívesebben megütném az illetőt.

Én nem lennék képes ezt megbeszélni, nem tudom... Az olyan lenne, mintha magamat tömjénezném. Mégis azt ajánlom, hogy ha te képes vagy rá, állj ki magadért!

2012. jan. 8. 10:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Azt hiszem én sem tudom megbeszélni ezt vele. Egyszer-kétszer megjegyeztem már társaságban, hogy ezt én találtam ki és nem ő, de csak legyintett kegyesen, hogy "én pedig úgy emlékeztem, de jó, akkor legyen a te ötleted, most nem ez a lényeg". Olyan rossz érzés, hogy el akarja hitetni velem és másokkal is, hogy én egy buta liba vagyok :(

Idegen szavakat is gyakran használ (sokszor helytelenül) és mikor megkérdezem, hogy ez, vagy az a szó mit jelent, akkor zavarba jön és annyit mond: mittudomén.

2012. jan. 8. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!