Aladdin milyen nemzetiségű?
Figyelt kérdés
az jutott eszembe hogy eddig (nem tudom más is így volt-e vele) töröknek hittem, de utánaolvasgattam és dzsinn-ek az iszlám előtti mitológiában voltak említve, szóval inkább az arabok, és az a térség. szerintetek?2009. máj. 23. 21:06
1/15 anonim válasza:
Az Ezeregy éjszaka meséi szerint Aladdin eredetileg egy kínai kisfiú volt.Walt Disney-s változatban kicsit indiainak tűnik mivel Agrában van a palota..Agrában amúgy a Taj mahal van:)
2/15 anonim válasza:
(21:16-os vok)Az Ezeregyéjszaka meséi pedig természetesen arab XD
3/15 A kérdező kommentje:
fúú akkor úgy látom nagyobb kavarás van mint gondoltam:D
2009. máj. 23. 21:24
6/15 anonim válasza:
román.xD (valami színesbőrű faj) szerintem arab bocsánat ha valakit ezzel megsértettem h román.xD akkor zsidó.xD ja bocs ezért is bocs...xD
7/15 A kérdező kommentje:
jajjmá ne kissebségizzünk:P :D egyébként tényleg az arab tűnik talán a legvalószínűbbnek:)
2009. máj. 24. 19:23
8/15 anonim válasza:
szerintem Aladin Roma nemzetiségű :)
9/15 anonim válasza:
1.vok...és igazat mondtam xD szóval kínai.Az ezeregy éjszaka meséi az eredeti történet,amiben Aladdin egy kínai fiú.Az ezeregy éjszaka meséi pedig arab dolog.
10/15 anonim válasza:
LOL :D Maradjunk abban,h kinai kisfiú átváltozott Michael Jacksonos manőverrel arab kisfiúvá xD :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!