Melyik csillagjegy szülöttével könnyebb együtt élni? A rák vagy a mérleg a "nyerő"? Kinek kell többet alkalmazkodnia?
Figyelt kérdés
Kérlek írjatok,a párommal vicces versenyt rendezünk!:)2009. máj. 22. 21:07
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A biztatás jól esett:)!
2009. máj. 23. 15:49
12/13 anonim válasza:
A mérlegek viccesek, meggyőzőek és jó ötleteik vannak. A rákok néha mélyponton vannak, néha pedig egy kis semmiség miatt a fellegekben járnak, nagyon érzékenyek, sok szeretetre van szükségük, ezért egy kicsit fárasztóak is. Ennek ellenére nekik jobb adni, ők hálásabbak, mint a mérlegek.
13/13 anonim válasza:
Én mérleg vagyok, és amit eddig olvastam "magamról", minden passzolt...nem mondom hogy olyan beszédes vagyok(de van amikor túlzottan), eléggé jól beilleszkedek, és az alkalmazkodással sincs bajom...A rákokat nem ismerem, de szerintem egy magamfajtával jól ki lehet jönni^^"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!