Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik csillagjegy szülöttével...

Melyik csillagjegy szülöttével könnyebb együtt élni? A rák vagy a mérleg a "nyerő"? Kinek kell többet alkalmazkodnia?

Figyelt kérdés
Kérlek írjatok,a párommal vicces versenyt rendezünk!:)
2009. máj. 22. 21:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én mérleg vagyok, az aszcendensem is mérleg, és senki sem szívesen lakik velem együtt, a szüleim ide-oda dobálnak egymás közt (még nem költözhetek el). Igazából nem sok vizet zavarok, de nem tudok beilleszkedni a légkörbe, kilógok mindenhonnan, igényeim viszont vannak. :(
2009. máj. 22. 21:59
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Ja, a rákokkal nincs tapasztalatom. -Az első-
2009. máj. 22. 21:59
 3/13 anonim ***** válasza:

ez vicces ugyanis az előző pasim mérleg volt, a mostani barátom viszont rák =)

a mérlegről eddig csak rossz tapasztalataim vannak, undok kis dög volt, és aztán még ő hagyott ott, ráaldásul egyik barátnőmtől tudtam meg hogy vége a kapcsolatnak... :D

a rák barátomat viszont mindennél jobban imádom =), ennyire még senki se szeretett mint ő, kedves, aranyos, állandóan bókól

tehát ha a mérleg és a rák között kéne választanom, akkor mindenféle képpen rák ;)

2009. máj. 22. 22:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

áhh hát ilyenek a márlegpasik?:D engem is úgy hagyott ott hogy mástól tudtam meg xD és igen ő se tud beilleszkedni otthon.

Rákok? legjobb barátnőm rák, közel 15éve jóbarátnők vagyunk, mindenkinél jobban ismer engem. vele nem nehéz alkalmaszkodni.

Tehát a rákra szavazok;)

2009. máj. 22. 22:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

2. válaszoló

nekem a rákommal volt igy

amikor kidobott aztis a barátnőmtől tudtam meg

de a rákok sokkal érzékenyebbek

szerintem vele könnyebben lehet együtt élni

20/L

2009. máj. 22. 22:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

bocsi... 3. válaszoló

:)

2009. máj. 22. 22:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A méérleg nehéz jegy, én is az vagyok. Nehéz elviselni a hangulatingadozásainkat. Viszont nagyon tud szeretni, bókolni, csak nem túl hűséges jegy. Ahhoz, hogy ébren tartsd az érdeklődését állandón kihívások elé kell állítani. Nem szereti az állóvízet, ezért nem neki való a langyos kapcsolat.
2009. máj. 23. 08:06
 8/13 A kérdező kommentje:
Én mérleg lány vagyok,úgy érzem nagyon sokat alkalmazkodom.Biztosan vannak nekem is rossz tulajdonságaim,de kérlek,mondjatok valami biztatót !:)
2009. máj. 23. 09:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Én vagyok az első mérleg. A mérlegek általában szépek, nagyon tudnak szeretni, és érzékenyek. :) Ez elég bíztató volt?
2009. máj. 23. 10:40
 10/13 anonim ***** válasza:

Mérleg: pletykás, a kedve ingadozó, nem túl hűséges, kicsit bunkó és eléggé fától az erdőt típus

Rák: kétszínű, jó kedélyű, de általában nagyon nagyon érzékeny.

Szavazni azt hiszem, nem tudnék, de ha mégis, akkor: rák (:

2009. máj. 23. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!