Melyik csillagjegy szülöttével könnyebb együtt élni? A rák vagy a mérleg a "nyerő"? Kinek kell többet alkalmazkodnia?
ez vicces ugyanis az előző pasim mérleg volt, a mostani barátom viszont rák =)
a mérlegről eddig csak rossz tapasztalataim vannak, undok kis dög volt, és aztán még ő hagyott ott, ráaldásul egyik barátnőmtől tudtam meg hogy vége a kapcsolatnak... :D
a rák barátomat viszont mindennél jobban imádom =), ennyire még senki se szeretett mint ő, kedves, aranyos, állandóan bókól
tehát ha a mérleg és a rák között kéne választanom, akkor mindenféle képpen rák ;)
áhh hát ilyenek a márlegpasik?:D engem is úgy hagyott ott hogy mástól tudtam meg xD és igen ő se tud beilleszkedni otthon.
Rákok? legjobb barátnőm rák, közel 15éve jóbarátnők vagyunk, mindenkinél jobban ismer engem. vele nem nehéz alkalmaszkodni.
Tehát a rákra szavazok;)
2. válaszoló
nekem a rákommal volt igy
amikor kidobott aztis a barátnőmtől tudtam meg
de a rákok sokkal érzékenyebbek
szerintem vele könnyebben lehet együtt élni
20/L
Mérleg: pletykás, a kedve ingadozó, nem túl hűséges, kicsit bunkó és eléggé fától az erdőt típus
Rák: kétszínű, jó kedélyű, de általában nagyon nagyon érzékeny.
Szavazni azt hiszem, nem tudnék, de ha mégis, akkor: rák (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!