Mit tehetnék, hogy ne beszéljek "csapadékosan"?
Figyelt kérdés
Nem vicc! Nagyon köpködve beszélek, nem raccsolok, nem sejpítek, de még csak nem is hadarok, szóval semmi beszédhibám. Úgy vélem, a két metszőfogam közti félcentis rés miatt van minta ott szökne ki nagy nyomással a nyál. Tudom, hogy gusztustalan, és ha valahol hangosan kell vkinek beszélnem, mondjuk egy szórakozóhelyen akkor még jobban "vízágyuzok" a számmal. Segítsetek!2012. jan. 2. 14:17
1/9 szemerey válasza:
:D
Bocs.
Unokahúgomnak is vannak rések a fogai között, még sem köpköd.
Próbálj meg nem túl nyitott szájjal beszélni.
Mióta áll fenn ez a problémád, és miben gátol?
2/9 A kérdező kommentje:
nem tudom de pár éve kaptam visszajelzéseket. Abban gátol, hogy valakivel közel szemtől szembe beszéljek. Néha én is meglepődöm a fényben megcsillanó nyálcseppektől, amiket kilövelek.
2012. jan. 2. 17:47
3/9 szemerey válasza:
Nem lehet,hogy sok a nyálad? Normális esetben nem tocsog tőle az ember szájürege. Gyűjtesd össze és nyeld le mielőtt kinyitnád a szádat.
5/9 A kérdező kommentje:
igen a másik probléma , hogy kellemetlen a szájszagom. Most gondolom kirajzolódott előtted egy büdös kretén izzadságszagú molyember, de tényleg ezen kívül semmi visszataszító nincs bennem. Táncolok, sportolok, statisztáltam is már forgatásokon.
2012. jan. 2. 19:11
6/9 A kérdező kommentje:
a szagos szájt azért mondtam ide, mert ha nyálamat összegyűjtöm és lenyelem száraz lesz a szám amitől szerintem még büdösebb lesz, amúgy ettől függetlenül jó ötlet köszönöm.
2012. jan. 2. 19:13
7/9 szemerey válasza:
Lehet nyitott a gyomorszájad. Vagy refluxos vagy. Fogaid rendben? Nem képzellek el, nem tudok betűkhöz társítani arcokat vagy illatokat :)
8/9 szemerey válasza:
Szájszag ellen jó néha elrágcsálni eukaliptusz levelet, vagy szegfűszeget. Esetleg szájvíz. Illetve fogselyem rendszeres használata.
9/9 Satarina válasza:
Szájszag ellen egy kanál fahéj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!