Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan süssem a süthető gyurmát?

Hogyan süssem a süthető gyurmát?

Figyelt kérdés
110 °C-on, sütőpapíron, 30 percig sütöttem kis formákat (fülbevalóhoz) fehér gyurmából. A laposakkal csak annyi volt a baj, hogy bebarnultak, a kicsit magasabbak (muffin, alma, ...) viszont el is deformálódtak, mintha oldalra nyújtottam volna őket. Mit csináltam rosszul? Hogyan csináljam, hogy a magasabb minták is megtartsák a formájukat?
2011. dec. 30. 23:41
 1/1 anonim válasza:
Én minmdig FIMO-val dolgozom, és annak elég 10-15 perc, külömben elszíneződik, megég, felpuffad...stb. Ahogy neked is, ez mind azért van, mert túlsütötted. Én inkább azt javaslom, a hőfok maradjon, de inkább 10-15 percig süsd. Ha nem lenne elég, még mindig visszateheted. Sok sikert! :)
2012. máj. 22. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!