A süthető gyurma mennyire törik?
Figyelt kérdés
Kiégetés után mennyire lesz kemény?2011. máj. 19. 22:34
1/1 anonim válasza:
én fél óráig sütöttem kb 120 fokon (a csomagolás eleje 110et irt háulja 130at...) és utána amikor kihült még hajlott kicsit, eltörni nem tudtam. de lehet ugy is hogy pár percig forró vízbe teszed, viszont ugy nagyon könnyen letörik, meg a szine se olyan szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!