Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Xanax vényköteles gyógyszer?

A Xanax vényköteles gyógyszer?

Figyelt kérdés
2008. márc. 29. 20:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Én úgy tudom, hogy a nyugtatók, altatók vénykötelesek.
2008. márc. 29. 20:34
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
igen, az!
2008. márc. 29. 21:00
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Igen, az. És mellesleg eléggé addiktív, szóval nem véletlenül adják receptre csak. Egy időben nekem voltak depressziós tüneteim, de úgy voltam vele, hogy tojok én az orvosra, én jobban tudom, mi a bajom, és különben is, orovshoz menni lusta voltam. Szóval elkezdtem szedni haverom Xanaxát, és ez életem egyik legnagyobb hülyesége volt, mert amellett, hogy teljesen rászoktam, még az állapotomon is rontott, a barátaim azt mondták, hogy ebben az időszakban olyan voltam, mint egy élő-hulla, teljesen belassulva beszéltem, semmire nem reagáltam emberi időn belül, egyszerűen utáltak a közelmben lenni, mert állítólag baromi idegesítően nyekeregve beszéltem. A durva az, hogy nem is emlékszem konkrétan semmire ebből az időből. És nem is volt könnyű abbahagyni ezt a vacakot, szóval szerintem (hacsak orvosilag nem NAGYON indokolt) hanyagold, és inkább olyan gyógyszert szedj, ami természetes anyagokból van (pl. a Hova), az nem vényköteles, de azt is csak módjával, leginkább akkor, ha annyira feszült vagy, hogy nem tudsz aludni, olyankor lefekvés előtt, vagy alkalomszerűen, ha valami nagyon felzaklat, de ne válljon rendszerré. Vagy igyál gyógynövényes nyugtató teákat, ezek persze nem olyan erősek, viszont oldják a feszültséget.
2008. márc. 29. 21:02
 4/14 anonim ***** válasza:
83%

A xanax igen vényköteles,de csak felhívom a figyelmet,hogy kábítószer hatása van!!!

Tapasztaltam,mivel tompitja az agyat, és nagyon lelassit.

Olyan leszek tőle mint egy holdkóros.

2008. márc. 30. 12:16
 5/14 anonim ***** válasza:
41%
Olyan leszel, igen, egy kicsit... de ha nagyon ideges és feldúlt vagy (ez már tényleg a határ) akkor hidd el, még te is örülsz egy ilyen gyógyszernek.
2008. ápr. 7. 12:42
 6/14 anonim válasza:
78%
Szia! Igen, vényköteles, de a helyedben egy darabot sem vennék be belőle. Anya szedte kb. 2 hónapig, úgy kikészült, és úgy kikészített minket is, hogy el sem tudod képzelni. Durvább tüneteket produkál a szedése,mint maga a betegség. Ha nem muszáj,semmiképp sem kezdd el használni!
2008. aug. 26. 13:42
 7/14 anonim válasza:
84%

Egyetértek, jobb ha nem szedi senki!

Legtöbb betegséget amire adják, ezerszer jobb terápiásan kezelni, mint bekapni a tablettát és elhinni hogy meggyógyulsz.

Dolgoznod kell magadon, foglalkoznod kell magaddal, hogy megold a valódi problémát, ami miatt az orvosod szerint szedned kell.

Sajnos körzeti orvos is simán kiírja, ami igen rizikós.

Abbahagyni veszélyes hirtelen, még nagyobbat "robban" az idegrendszered mint előtte bármikor érezted.

Függőséget okoz és szellemileg durván eltompít. Az ilyen szerek továbbá igen sokáig nyomokban a szervezetedben maradnak.

Pszichiáter ismerősöm is mondta, hogy életmód váltás és valódi terápiás kezelés nélkül inkább árt a szedése, tehát felejtős.

Sportolj, mozdulj ki, keress nyitott, spirituális felfogású pszichológust, pszichiátert. Olyat, aki nem a gyógyszerrel kezdi, vagy minimum a lelki oldaladdal is aktívan foglalkozik.

2009. jan. 19. 00:21
 8/14 anonim válasza:
24%
Tisztelt valaszolok senki nem kerte az elmeny beszamolokat a kedves kerdezo csak a gyogyszer venykotelesegerol kerdezett.
2009. márc. 10. 01:00
 9/14 anonim ***** válasza:
54%
Vényköteles, de nagyon könnyű hozzájutni, szinte az összes pszichiáter azonnal felírja, ráadásul egy 100 tablettás kiszerelés köbö kőkemény 270 garas. Nem csoda, hogy egy csomó fiatal használja "szórakozásra". (Anno én is. ; D)
2010. júl. 27. 21:51
 10/14 anonim ***** válasza:
40%
Ma vettem xanaxot, patikában, recept nélkül, ismerős nélkül, nulla protekcióval szóval bekaphatjátok a ****om.csak jó duma kell hozzá, ez a probléma.bárcsak oxicodont is ilyen könnyen lehetne szerezni...
2010. okt. 20. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!