Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen ez a rajz sz erintetek?

Milyen ez a rajz sz erintetek?

Figyelt kérdés

(Milyen tehetségre, életkorra vall, érdemes e fejleszteni,stb)

[link]

2009. máj. 21. 15:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha 15 evesen ilyen jo rajzolo lettem volna, akkor most rajz muvesz lennek! :))

Gratulalok! Fejlezd meg magad! Sok sikert!

32\L

2009. máj. 21. 19:50
 12/14 anonim válasza:
100%
:)Szerintem szép,bárcsak én tudtam volna így rajzolni:)Még vonalzóval sem tudok egyenes vonalat húzni.Egyszerűen érzék és tehetség kell hozzá.Nekem meg nincs:))Sok sikert a továbbiakban:)
2009. máj. 21. 21:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia!Az alap tehetséged megvan hozzá,de mindenképpen fejleszteni kellene még,finomítani a vonalakat.Ha szénnel rajzolsz,akkor figyelj oda a kontúrokra,inkább árnyékolással próbálj térbeli hatást kelteni,ne konkrét vonalakkal(szem,száj,orr).szóval lenne még mit tanulnod,de lenne is mire alapozni a tudást.Sok sikert!
2009. máj. 22. 16:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Valamihez képest jó, valamihez képest nem nagy szám. Attól függ, kinek szól, hány éves rajzolta, hova, miért...

Nekem személy szerint nem nagy szám, de én 10 évig tanultam rajzolni, és ez a szakmám. :) /szintén nem sértésnek szántam/

2010. ápr. 29. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!