Milyen ez a rajz sz erintetek?
2009. máj. 21. 15:38
1/14 anonim válasza:
Szerintem szép rajz, ha te rajzoltad szerintem mindenképpen fejleszd. Nemtudom hány éves lehetsz, valaki 13 évesen is tud szépet rajzolni valaki 40 évesen se. De mindenkép jo rajzolo lehetsz
2/14 anonim válasza:
Szerintem ez egy tizenéves rajza, aki tehetségesebb az átlagnál. Amennyiben 14 évnél fiatalabb, kimondottan kimagasló tehetség. Ha annál idősebb, akkor is átlagon felüli, de nem lesz belőle nagy művész, mert a korosztályában van akkor már elég sok jó. Persze, hogy érdemes fejleszteni attól függően, hogy mihez akarsz kezdeni (hobbi vagy hivatásszerűen).
3/14 anonim válasza:
Én 14 leszek, és nagyjából így rajzolok. Azt mondták, tehetséges vagyok, és el is "zavartak" rajzot tanulni. :) Csak ennyit tudok mondani neked is... Szerintem jó, mindenképpen érdemes fejlesztened!
4/14 anonim válasza:
Nem rossz,csak kicsit átlagos.Életkora szerintem 15 körül van.Rajzművész szerintem nem lesz,de hobbiszinten mindenképp érdemes fejleszteni.Mondjuk ha mérnök akar lenni akkor ahhoz jó lehet ha még megtanulsz dolgokat(szerkesztések,árnyékolások stb.)
5/14 A kérdező kommentje:
Igen,15 vagyok:) És köszi az eddigieket. Nem akarok felvágósnak tűnni vagy ilyesmi, de ezt 10 perc alatt hoztam össze és kíváncsi voltam a véleményekre. Sok pályézatot nyertem amibe kicsit belefektettem, de sajnos sokszor nincs kedvem a rajzoláshoz,és emiatt pazarlom a tehetséget is... De igyekszem. Még jöhetnek válaszok^^
2009. máj. 21. 16:08
6/14 anonim válasza:
Most ezt miért pontoztátok le?Csak elmondtam a véleményem semmi durvát,sértőt nem írtam.
7/14 anonim válasza:
Jó lenne, csak ha megnézed a szemet, szájat az egy ilyen berögzült alakzat, ezen még van mit fejleszteni. Ajánlanék neked egy nagyon jó könyvet ha még nem ismered, Betty Edwards: Jobb agyféltekés rajzolás, nagyon hasznos és sokat tanulhatsz belőle rövid idő alatt. Nekem bevált.
8/14 anonim válasza:
a haj rajzolására szerintem jobban oda kéne figyelned ( valahogy nem illik az archoz, nem tűnik annyira élethűnek, csak a homlokánál)
és a szemeket szerintem kicsit széthúztad, de amúgy nagyon tetszik, van benne valami, főleg az arc egészében :)
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2009. máj. 21. 17:59
10/14 anonim válasza:
Gagyi? Te három évesen rajzoltál ilyet? Mutasd már meg, légy szíves... :) Vagy csak az a célod, hogy fikázd? Ez egyáltalán nem gagyi! Igaz a szem eléggé el van nagyolva, és a tónusolás is lehetne jobb, de attól még szép rajz! /Az egyik 14 éves válaszoló/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!