Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen ez a rajz sz erintetek?

Milyen ez a rajz sz erintetek?

Figyelt kérdés

(Milyen tehetségre, életkorra vall, érdemes e fejleszteni,stb)

[link]

2009. máj. 21. 15:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép rajz, ha te rajzoltad szerintem mindenképpen fejleszd. Nemtudom hány éves lehetsz, valaki 13 évesen is tud szépet rajzolni valaki 40 évesen se. De mindenkép jo rajzolo lehetsz
2009. máj. 21. 15:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy tizenéves rajza, aki tehetségesebb az átlagnál. Amennyiben 14 évnél fiatalabb, kimondottan kimagasló tehetség. Ha annál idősebb, akkor is átlagon felüli, de nem lesz belőle nagy művész, mert a korosztályában van akkor már elég sok jó. Persze, hogy érdemes fejleszteni attól függően, hogy mihez akarsz kezdeni (hobbi vagy hivatásszerűen).
2009. máj. 21. 15:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 leszek, és nagyjából így rajzolok. Azt mondták, tehetséges vagyok, és el is "zavartak" rajzot tanulni. :) Csak ennyit tudok mondani neked is... Szerintem jó, mindenképpen érdemes fejlesztened!
2009. máj. 21. 15:58
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Nem rossz,csak kicsit átlagos.Életkora szerintem 15 körül van.Rajzművész szerintem nem lesz,de hobbiszinten mindenképp érdemes fejleszteni.Mondjuk ha mérnök akar lenni akkor ahhoz jó lehet ha még megtanulsz dolgokat(szerkesztések,árnyékolások stb.)
2009. máj. 21. 16:04
 5/14 A kérdező kommentje:
Igen,15 vagyok:) És köszi az eddigieket. Nem akarok felvágósnak tűnni vagy ilyesmi, de ezt 10 perc alatt hoztam össze és kíváncsi voltam a véleményekre. Sok pályézatot nyertem amibe kicsit belefektettem, de sajnos sokszor nincs kedvem a rajzoláshoz,és emiatt pazarlom a tehetséget is... De igyekszem. Még jöhetnek válaszok^^
2009. máj. 21. 16:08
 6/14 anonim ***** válasza:
27%
Most ezt miért pontoztátok le?Csak elmondtam a véleményem semmi durvát,sértőt nem írtam.
2009. máj. 21. 16:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne, csak ha megnézed a szemet, szájat az egy ilyen berögzült alakzat, ezen még van mit fejleszteni. Ajánlanék neked egy nagyon jó könyvet ha még nem ismered, Betty Edwards: Jobb agyféltekés rajzolás, nagyon hasznos és sokat tanulhatsz belőle rövid idő alatt. Nekem bevált.

[link]

2009. máj. 21. 17:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

a haj rajzolására szerintem jobban oda kéne figyelned ( valahogy nem illik az archoz, nem tűnik annyira élethűnek, csak a homlokánál)

és a szemeket szerintem kicsit széthúztad, de amúgy nagyon tetszik, van benne valami, főleg az arc egészében :)

2009. máj. 21. 17:49
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2009. máj. 21. 17:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Gagyi? Te három évesen rajzoltál ilyet? Mutasd már meg, légy szíves... :) Vagy csak az a célod, hogy fikázd? Ez egyáltalán nem gagyi! Igaz a szem eléggé el van nagyolva, és a tónusolás is lehetne jobb, de attól még szép rajz! /Az egyik 14 éves válaszoló/
2009. máj. 21. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!