Jól sikerült a személyi igazolvány képetek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 10:53
21/27 anonim válasza:
Szörnyű lett!!!Számolom a napokat,hogy lejárjon,és normálisabbat csináltathassak.Ezért is várom 2011-et!:D
23/27 anonim válasza:
tök más vagyok rajta..multkor mentem discoba és kikérdeztek szinte minden adatomat..csávó meg aki volt aszonnya: hát.. ..élőben gyönyörübb vagy:)
olyan aranyos volt :D
17/L
24/27 anonim válasza:
Most kaptam az elsőt, hááát... BORZALMAS. :D Végülis "csak" hét évet kell kibírnom vele... nem nagyon fogom mutogatni. :D Olyan a fejem mint egy kancsal drogosnak, pedig egyik se vagyok. :D:D:D
26/27 anonim válasza:
Nekem borzalmas! Össze van fogva a hajam (persze jól lelapítva), mert elfelejtettem kibontani, pedig akartam! És ráadásul fehér póló van rajtam, úgyhogy olyan mintha levágták volna a vállam. :D
27/27 anonim válasza:
Én kb úgy nézek ki a személyimen min c ronaldó , feltúrt séró bamba ábrázat
/13F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!