Jól sikerült a személyi igazolvány képetek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 10:53
11/27 anonim válasza:
Egyszer olvastam valahol:Ha úgy nézzel ki mint a személyigazolvány képeden,akkor ideje pihened:)
Nekem az összes okmányomban szőrnyű a fejem.
12/27 anonim válasza:
hehe, én 16 és fél évesen csináltattam meg a személyim:D elmegy egynek
13/27 anonim válasza:
Borzasztó.
Azon gondolkodom, hogy elhagyom csak úgy véletlenül és bemesélem anyumnak, hogy kell új.
Mert ennél tényleg bármi jobb oO
14/27 anonim válasza:
Jujjj nagyon szörnyü!14éves voltam rajta és én nem tuom milyen pózba álltam be , de nagyon előnytelen, tiszta kóc a hajam és eltátom a számat,mellé bambán nézek!Teljesen úgy nézek ki rajta ,mint vmi rossz drogos!azóta 4év telt el ,és mikor szórakozóhelyre megyek csomószor nem akarják elhinni ,hogy én vagyok rajta és kifaggatják az adataimat =)
15/27 anonim válasza:
Hu! Olyan a kepem mintha borostas lennek :))
32\L
16/27 anonim válasza:
az enyémen totál bányarém vagyok. már rég nem úgy nézek ki....vááá, ha lehete akkor nem mutogatom senkinek, de legalább jövőre lejár.
17/27 anonim válasza:
Nekem majd' egy éve lett új, és a legszebb kép rólam :D:D:) Az igazolványok közül.
18/27 anonim válasza:
egyszerűen borzalmas...ugynézek ki mint egy alkoholista sittess:D mind1 túlélem:D
19/27 anonim válasza:
Ááá..nekem nagyon rosszul sikerült!:S De szinte minden képem ami vmi irathoz kellett!.xD
20/27 anonim válasza:
nem..:D
a diákomon olyan a fejem mint egy felfujodott galambnak:D a személyimen meg ugy nézek ki mint egy alkoholista-drogos-bűnöző-csöves xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!