Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kit milyen "szerencse" ért...

Kit milyen "szerencse" ért már az életben?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

jó állást találtam, pedig lusta voltam elvinni az önéletrajzom. egy fagyival vettem rá magam.

szuper a férjem, nem hittem volna, h ilyen a valóságban létezik. (nem friss házasok vagyunk)

gyönyörű, kedves, okos gyermekem van.

többször találtam nagyobb (1000-5000 Ft) összeget az utcán.

ja, és messziről kiszúrom a négylevelű lóheréket :D

vagy nem ilyenre gondoltál?

2009. máj. 21. 11:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egészséges vagyok. A mai világban ez hatalmas szerencse. A családom is többé-kevésbé egészséges. A szüleim is élnek és nem váltak el. Ilyen családi háttér sem adatik meg mindenkinek sajnos és az tényleg a szerencsén múlik, hogy ki milyen alapokkal indul ilyen szempontból. Szerencsés vagyok, mert van egy szerető férjem, gyerekem, nem vagyok szegény, nincsenek nagy problémáim, eddig mindent sikerült megvalósítanom, amit terveztem. Ami szintén a szerencsén múlt az az, hogy nem áldott meg a sors csúnya külsővel sem, szóval tényleg sok mindenben vagyok szerencsés.
2009. máj. 21. 11:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

diákmunkát kerestem és hazafele jövet még gyorsan bedobtam egy helyre az önéletrajzomat

még másnap felvettek és azóta is nagyon jól érzem magamat ott és csodás a társaság is :D:D

2009. máj. 21. 11:57
 4/4 anonim ***** válasza:
egeszseges vagyok es remelem igy is marad :D
2009. júl. 28. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!