Hogy lehet a füvet feltekerni? (füvescigiben)
Figyelt kérdés
Eddig mindig készen kaptam persze csak kis időnte de most én vettem magamnak és nemtudom hogy kell megcsinálni,de selytem de azért szeretném biztosra tudni.2011. dec. 29. 13:38
11/24 anonim válasza:
Jelentsd fel az árust a rendőrségen és éld az életed ameddig lehet.
12/24 anonim válasza:
A füvet ollóval felaprítod kisebb darabokra, összekevered dohánnyal, annyival, hogy kb. egy ciginyi mennyiségű legyen. Keményebb papírból (cigis doboz oldalán a merevítő papír ideális) feltekered, ebből lesz a csigusz. Ebbe belefűzöd a cigipapírt, beleöntöd a dohánykeveréket, óvatosan feltekergeted, leragasztod. Ezután tömöríted, legegyszerűbb, ha a csigánál odaütögeted mondjuk az asztalhoz. Aztán lezárod a végén és kész! Meglátod, adja majd magát! Jó szórakozást! :)
13/24 anonim válasza:
Gratulálunk az előző hozzászólónak! Jól alszotok?
14/24 anonim válasza:
Ugyan már, ne kezdj el nekem papolni! Az mennyivel jobb, aki hétvégente takonyra issza magát? Azért a füvet ne keverjük már össze a heroinnal. Amúgy köszi, nagyon jól!;) Kérdező már nagykorú, ha nem így, majd máshogy tudja meg! Egy kicsit nézz utána a marihuána-kultúrának, nem kell bedőlni a propaganda-dumának! Vita részemről lezárva
15/24 anonim válasza:
Egyébként, ha még fennáll a probléma, 'how to roll a joint' címszóra jutyubon találsz rengeteg videót, nekem segítettek.:D
Have fun!
16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm 19:10-es.Egyetlen válasz amit kértem :))
2012. jan. 1. 18:35
17/24 anonim válasza:
Itt megtalálod: http://www.youtube.com/watch?v=QPIfuQe8xfQ&feature=related
18/24 anonim válasza:
Szívjál nyugodtan....nem lesz tőle semmi bajod.Ez a sok hülye azt se tudja,h miről beszél :DDDD
19/24 lewis0817 válasza:
előttem válaszoló, teljesen egyetértek veled :D a sok hülye tényleg nem tudja miről beszél fogadok még csak képen se láttak még füvet :D :D jól ki lett nekik mosva az agyuk (MEGHALSZ TŐLE JUJJ) szánalmas =)
20/24 anonim válasza:
én is 14 éves korom otta szivok most 27 vagyok ez alt a 13 év alat semi hátrányát nem éreztem sőt még a náthák megfázások mindenféle betegség elkerült ez lehet hogy szerencse de be tudhato a cannabis jotékony hatásának is ugyan is 1 káros anyag tartalma melet tőb mint 60 féle gyogyhatásu anyagot is tartalmaz aki meg valamit még nem tapasztalt nem élt átt az ne alkoson véleményt mert annak ugy sincs semmi alapja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!