Mit csináljak, ha unatkozok?
Tudom, hogy ez tök gyakori kérdés, mert már egy csomó hasonlót láttam, de nagyon unatkozok. Legalább amíg írtam sem unatkoztam :) Légyszíves írjatok valami, de ne olyanokat hogy fessem ki a körmöm, takarítsam ki a szobám meg ilyenek. Köszi előre is.
14/L
Ha szórakozni szeretnél:
nézz meg egy filmet
olvass el egy könyvet
találkozz a barátaiddal
fejts rejtvényt
játssz a számítógépeden
hallgass zenét
sakkozz a családdal
írjál verset, novellát vagy csak vezess naplót
kirakózzál (ha van puzzle kirakód)
játssz a kutyátokkal a kertben (ha van kutyátok és kertetek)
Ha hasznos akarsz lenni:
csináld meg a házidat
segíts anyukádnak a házi munkában
játssz a testvéreddel (ha van testvéred)
Ezek jutottak hirtelen eszembe..
Pont ezeket a válaszokat akartam elkerülni. Mert mindenhol ezek vannak. Valami izgalmas dolgot egyik netelő sem tud csinálni,írni???? Lécci......valaki
( Azért köszönöm a választ az elsőnek.)
Mit gondolsz, mit tud csinálni egy 14 éves lány ebben az időtájban? Elmegy csillámpóniországba?
Ne lepődj meg, de semmi izgalmas tevékenység nincs. Én azt ajánlanám, hogy olvass, de gondolom nem szoktál túl gyakran. Pedig csak elkezdeni "nehéz", amikor beleéli magát az ember, nincs is jobb szórakozás.
Rendezd át a szobád!
Igen tudom hogy nehéz . Amúgy meg szoktam olvasni nagyon is gyakran.Egyik kedvenc időtöltésem. Szóval ez a mondatod kissé lekezelő volt. Lehet hogy 14 éves vagyok de nem hülye. Csak most éppen unatkozom(ami amúgy nem sokszor szokott előfordulni velem, mivel leköt hogy a felvételire készülök) csak már elég volt a tanulásból. Pihenni is kell néha. A szobaátrendezésre meg csak annyit mondanék hogy pont most karácsony előtt rendeztem át.
Ja és ha már itt tartunk: valaki ajánlhatna egy jó könyvet(izgalmasat vagy romantikusat ;D)
Köszi
21:06 vagyok.
Ne haragudj, nem akartam lekezelő lenni, bocsánat, ha megsértettelek azzal a mondattal. Ha szeretsz olvasni, de épp nincs könyved, az interneten is van egy csomó novella és regény.
Eszembe jutott még egy jó! Ismered a honfoglaló nevű netes játékot? Szerintem nagyon klassz időtöltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!