Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha unatkozok?...

Rollykahh kérdése:

Mit csináljak ha unatkozok? (ne írj hülyeségeket)

Figyelt kérdés
Valamit mondjatok!!!
2011. dec. 4. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Gyere el hozzám, mert én is unatkozom...
2011. dec. 4. 17:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsold ki a gépet,le a villanyt,feküdj le és számolj el százig(100-ig),ha az megvan,és nem aludtál még el,akkor folytasd egészen ezerig(1000-ig),mire azzal is megleszel,arra vagy elalszol,vagy eléggé késő lesz már ahhoz,hogy lefeküdj...meg el is fáradsz az agyalásban,hogy épp melyik szám következik...
2011. dec. 4. 17:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért 1000-ig elszámolni nem tart olyan sokáig. xD
2011. dec. 4. 17:14
 4/6 Stella90 ***** válasza:
100%
ne írj hülyeségeket...meg is válaszoltad magadnak a kérdést :D:D:D oké bocs :D egyébként csinálj bármit, csak unalmadban ne egyél...én ebbe a hibába estem...és most annak a levét iszom...foglald el magad valamivel...gamelj...
2011. dec. 5. 01:01
 5/6 adrika901 válasza:
100%
itt egy vicc: Kislányom hol laksz? - A házunkban. -Hol a házatok,? - a szomszéd háza mellett. -És hol a szomszéd háza? -nem fogja elhinni, ha elmondom: a mi házunk mellett :) Csinálj egy kisfilmet a telóddal :)
2013. ápr. 2. 13:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Keress viceket!
2022. ápr. 8. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!